Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Liquid Silk + Oil Nutritive Anti-klit Spray

Het was al een tijdje geleden dat ik een review plaatste, dus bij deze! Al meer dan een jaar gebruik ik de anti-klit sprays van Schwarzkopf. Deze sprays gebruik ik al meer dan een jaar en zijn ondertussen een echte favoriet voor mij. Ik heb lang haar en het doorkammen is echt geen pretje. Ik heb onlangs twee nieuwe sprays gekocht, aangezien mijn voorraad bijna op was en over Liquid Silk en Oil Nutritive spray geef ik vandaag mijn mening.

Gliss Kur Oil Nutritive Anti-Klit Spray

 

 

De gele versie van de anti-klit spray is bedoeld voor lang haar, dit is wat ik heb. Deze spray belooft directe doorkambaarheid, 95% minder gespleten punten, voelbaar soepel haar en beschermde haarpunten. Ook bevat deze spray zeven voedende oliën. Ook staat er op de verpakking vermeld dat de vloeibare keratine het haar opnieuw opbouwt en beschadigde zones worden diep in het haar en aan de oppervlakte hersteld, voor een vernieuwde haarkwaliteit. Klinkt goed toch? Je moet zeker schudden voor je deze spray gebruikt, want het bestaat uit twee delen, dit zie je niet goed op de foto, maar goed, je moet mij op mijn woord geloven. Ik gebruik deze spray altijd op handdoek droog haar en ik spray ongeveer zeven keer. Hierna begin ik te borstelen en ik merk echt wel een verschil! Ik heb nog steeds klitten, maar ik kam er sneller doorheen! Super!

Gliss Kur Liquid Silk Anti-Klit Spray

 

 

 

De roze versie is bedoelt voor dof en breekbaar haar. Ook deze spray belooft direct doorkambaar haar. Bovendien maakt het het haaroppervlak glad, voelbaar soepel en geeft het een natuurlijke glans. Ook hierin zit vloeibare keratine. Deze spray moet je ook eerst schudden voor je het gebruikt en ik gebruik het op handdoek droog haar en spray zeven keer. Bij het gebruiken merk ik dat deze spray mijn haar wel een mooie glans geeft. Om mijn klitten eruit te krijgen, gebruik ik liever de gele versie.
Zoals je ziet kan ik echt niet zonder deze sprays: de voorraad die ik vond in de badkamer, haha!

Conclusie

Ik merk dat de gele variant beter werkt om de klitten te doorkammen, de roze variant geeft dan wel weer meer glans aan mijn haar. Mijn haar bevat veel klitten dus grijp ik eerder naar de gele variant dan naar de roze variant. Deze sprays kan je bij Kruidvat kopen voor ongeveer zes euro. Niet zo heel goedkoop, maar ze werken wel.

 

Gebruik jij anti-klit sprays? 
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

14 reacties

  1. Haha grote voorraad! Zelk gebruik ik zo'n soortgelijke spray van de Action maar die werkt niet meer zo als die zou moeten werken, ik ga denk ik de Gliss Kur Liquid Silk Anti-Klit Spray proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *