Sally Hansen Insta-Dri Top Coat

Ik hou ervan om mijn nagels te voorzien van een mooie kleur. Helaas duurt het drogen van nagellak voor mij veel te traag. Ik lak mijn nagels in de avond en daarna ga ik slapen. Wanneer ik ’s ochtends wakker word zijn mijn nagels allemaal voorzien van een lelijke lijntjes en het ziet er niet uit. Herkent iemand dit? Om dit probleem op te lossen kocht ik een sneldrogende top coat, deze keer de Insta-Dri van Sally Hansen. 

 

In Insta-Dri Anti-Chip Top Coat bevat een formule met arylicploymeer. Dit verhard en droogt elke nagellak kleur in enkele seconden. Daarnaast zou deze formule een UV filter bevatten zodat je nagels optimaal beschermt zijn. Zo voorkom je verkleuringen.
 
Nadat ik mijn nagels heb voorzien van twee laagjes nagellak (ik gebruik een rode lak van Calvin Klein) laat ik dit 2 minuten drogen. Daarna breng ik een dun laagje top coat aan. Het borsteltje is aan de dunnere kant, maar werkt erg precies en fijn. Sally Hansen belooft dat de nagellak in enkele seconden droog is, dit is niet het geval. Na enkele minuten voelt de nagellak droog aan. Dit vind ik erg handig, aangezien ik geen geduld heb om te wachten tot ie droog is. Wanneer ik net voor ik ga slapen mijn nagels lak, had ik voordien last van afdrukken en lijntjes. Sinds ik deze top coat aanbreng is dit niet meer het geval! Een hele verbetering en het bewijst dat ie zijn werk goed doet.
Dit product maakt mij blij! Nagels laten drogen is vanaf nu niet meer erg en bovendien geeft de top coat een prachtige glans aan mijn nagels. Door de Insta-Dri te gebruiken blijft mijn nagellak ongeveer 4 dagen perfect zitten en dat is lang voor mijn nagels! Ik ben hiermee super tevreden en wanneer deze op is, ga ik de top coat zeker opnieuw kopen.
Sally Hansen Insta-Dri Top Coat is verkrijgbaar bij Planet Parfum voor 10 à 11 euro.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

10 reacties

  1. Ik gebruik die van Catrice en die is sneller droog dan 2 minuten 🙂 ik ga dan toch liever voor een budget variant , maat het klinkt wel goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *