Roze lipstick en blush Essence

Roze lipstick en blush Essence

Ik vind roze tinten echt mooi in een make-up look. Nu moet je natuurlijk niet overdrijven met de kleur roze! Hierbij een review van een roze blush in de kleur 10 Adorable en van een roze lipstick in 13 Love Me van Essence. 

Roze lipstick en blush Essence

Essence Silky Touch Blush 10 Adorable – €2,59

Roze lipstick en blush Essence

Silky Touch Blush in de kleur 10 Adorable is een zacht roze kleur met een lichte shimmer. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar en 10 Adorable is de subtielste variant. Verder zou de blush een hele dag blijven zitten en hij zou je huid een gezonde gloed geven. Silky Touch Blush voelt heel zacht aan en er komt aardig wat pigment van af. Ik vind het fijn dat de blush niet super gepigmenteerd is, want zo kan je de blush mooi opbouwen. Wel moet je de blush genoeg blenden, want anders is het eindresultaat vlekkerig en dat is niet wat je wil!

roze-lipstick-blush-essence

Essence Longlasting Lipstick 13 Love Me – €2,39

Roze lipstick en blush Essence

Fel roze lipstick is echt niets voor mij. Ik grijp eerder naar een framboos kleurige lippenstift en dat is 13 Love Me van Essence wel! Eerder testte ik al enkele lipsticks uit de Longlasting collectie en die bevielen mij goed. Ze zijn romig, glijden over je lippen en blijven redelijk lang zitten. De lipsticks uit de Longlasting lijn zijn echt een grote favoriet en Love Me is een goede aanvulling! De kleur is niet te roze en heeft een koele ondertoon.

Roze lipstick en blush Essence

Op onderstaande foto heb ik zowel de blush als de lipstick gebruikt. In eerste instantie vond ik de lipstick wat fel. Het is wat wennen, maar nu vind ik deze kleur heel mooi staan. De blush heb ik subtiel aangebracht. Een te opvallende blush is niets voor mij. Ik vind de combinatie van de zacht roze blush en framboos kleurige lipstick super mooi en zomers!

Roze lipstick en blush Essence

Mijn mening

Roze lipstick en blush Essence

Love Me lipstick en Adorable blush vind ik echt twee heel mooie roze producten van Essence! De producten zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Voor mij zijn er geen negatieve punten te ontdekken aan deze make-up producten! De blush en lipstick ga ik aankomende zomer zeker vaak dragen!

Essence Longlasting Lipstick in 13 Love Me kost €2,39 en Essence Silky Touch Blush 10 Adorable kost €2,59.

Heb jij een roze blush of lipstick?

Liefs, Ellen

9 reacties

  1. De lipstick ziet er heel mooi uit! Ik wil zelf al een tijdje graag een Essence lipstick in het kleurtje 05 Cool Nude, en als ik zie hoe positief jij over de lipsticks van Essence bent, wordt de drang om hem te kopen alleen maar groter 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *