Rituals miracle 3-in-1 mascara review

 In mijn adventskalender van Rituals zat een staaltje van de miracle 3-in-1 mascara en onlangs kocht ik de full size versie omdat ik niet meer zonder kan. Wanneer ik deze mascara draag, krijg ik veel complimenten over mijn wimpers, dus dat zegt veel toch? In deze blogpost vertel ik je graag meer over Rituals miracle 3-in-1 mascara.

Rituals miracle 3-in-1 mascara review

Mijn make-up routine is niet compleet zonder mascara. Een likje zwart op je wimpers maakt echt veel verschil en geeft een wakkere en open blik. Zonder mascara lijken mijn ogen veel kleiner en vermoeider. Ik kan dus echt niet meer zonder.

Dankzij mijn adventskalender leerde ik de producten van Rituals beter kennen. Daarvoor had ik een scrub getest, maar nu leerde ik de shower foams, body creams, de mascara natuurlijk en nog meer kennen. Door het staaltje van mascara was ik enorm verrast en da arom besloot ik de full size aan te schaffen. Waarom? Dat lees je verder.

Rituals miracle 3-in-1 mascara

Rituals miracle 3-in-1 mascara review

Om heel eerlijk te zijn, ben ik niet weg van de verpakking. De witte huls vind ik er goedkoop uitzien terwijl de mascara toch een hoger prijskaartje heeft. Verder staat de naam van de mascara in gouden letters er op geschreven.

De mascara belooft drie dingen, vandaar ook de naam van de 3-in-1 mascara:

  • Wimpers verlengen
  • Wimpers krullen
  • Wimpers volume geven

De mascara is dermatologische getest. Het bevat natuurlijk edelstenen, geen parabenen en geen parfum. Dit maakt dat het ook geschikt is voor de gevoeligere ogen.

Rituals miracle 3-in-1 mascara review

Het mascara borsteltje is eerder aan de klassieke kant. Het is een recht borsteltje met korte haartjes. De formule van de mascara is eerder aan de nattere kant. Dit vind ik zelf prettig werken omdat je meerdere keren over je wimpers kan gaan zonder dat dit een klonterig resultaat oplevert.

Rituals miracle 3-in-1 mascara review

Hierboven zie je het resultaat nadat ik meerdere laagjes heb gebruikt. Mijn wimpers zien er véél langer uit dan ze in werkelijkheid zijn. Ook zit er een krul in en bevatten ze volume. Op mijn onderste wimpers breng ik geen mascara aan, omdat ik dit zelf niet zo mooi vind. Het resultaat vind ik geweldig zonder dat het er klonterig uitziet.

Mijn mening over de Rituals mascara

Ik ben helemaal enthousiast over deze mascara. Het resultaat mag er zijn! De naam miracle 3-in-1 mascara omschrijft perfect wat je kan verwachten. Als je opzoek bent naar een mascara die echt iets doet voor je wimpers, dan kan ik je deze aanraden!

Miracle 3-in-1 mascara kost €17,50 en is verkrijgbaar in de winkel van Rituals zelf of online in de webshop

Liefs, Ellen

8 reacties

  1. Mooi resultaat hoor! De verpakking is inderdaad niet ‘wauw’, maar het is toch het eindresultaat dat telt. Het is geen supergoedkope mascara, maar het is nog best doenbaar vind ik. Leuke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *