Rimmel Wake Me Up Foundation 100 Ivory

Eenmaal ik een foundation heb gevonden die de juiste kleur en dekking heeft, verander ik niet zo snel van foundation. Doordat Fien altijd zo enthousiast is over de Rimmel Wake Me Up Foundation was ik erg benieuwd geworden. Toen er een in de Kruidvat korting was op de producten van Rimmel, nam ik deze foundation mee.

De Rimmel Wake Me Up Foundation is verkrijgbaar in 6 kleuren. Ik kocht de lichtste kleur dat verkrijgbaar is in België, namelijk 100 ivory. Voor de erg lichte huidjes zal deze foundation helaas te donker zijn. Verder bevat de foundation SPF 15 en vitamine C. Vitamine C zou je huid beschermen tegen vuil van buitenaf voor een zichtbaar betere huid. Daarnaast zou deze foundation je huid een wakker effect geven met een lichte glow en een natuurlijke finish.
De foundation zit in een glazen flesje met een pompje en deksel. Zo’n pompje vind ik onwijs handig, omdat je de juiste dosis kan bepalen en het werkt hygiënisch. Bovendien is de foundation super zuinig in gebruik. Een half pompje is voldoende voor je hele gezicht. De dekking is medium, de foundation haalt de roodheid in je gezicht weg, maar eventuele puistjes moet je toch extra camoufleren met concealer. Het liefst breng ik de foundation aan met een buffer kwast van Real Techniques. Je neemt best even de tijd om de foundation goed in te werken in je huid, anders kan je vlekken/strepen krijgen en dat wil je niet. In onderstaand filmpje zie je hoe ik de foundation aanbreng en het resultaat.

 

De Rimmel Wake Me Up Foundation doet wat ie belooft. Het geeft mijn huid een mooie glow. Dit is zeker iets wat ik kan gebruiken na een nachtje slecht slapen. Hij verbergt ook goed de roodheden in mijn gezicht. Enig nadeel is dat je tijd moet nemen om de foundation aan te brengen, anders heb je kans op vlekken. Ik ben blij dat ik deze foundation heb gekocht en zal hem zeker nog vaak gebruiken!
Wake Me Up Foundation van Rimmel is te koop bij Kruidvat en DI voor €12,99. 
Liefs, Ellen

 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *