Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour review

Rimmel heeft eindelijk een liquid lipstick in haar assortiment! Ik ben matte lipsticks nog steeds niet beu en kan een mooie matte kleur enorm waarderen. Ik kocht Rimmel stay matte liquid lip colour in de kleur 200 pink blink en deze review ik in deze blogpost.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Het assortiment van Rimmel stay matte liquid lip colour bestaat uit 10 verschillende kleuren. De kleuren zijn heel uiteenlopend. Je hebt verschillende nudes, maar ook rode, grijze en paarse kleuren ontbreken niet. Leuk om mee te experimenteren. Dit zijn ze:

  • 100 pink bliss
  • 200 pink blink
  • 210 rose & shine
  • 500 fire starter
  • 700 be my baby
  • 720 moca
  • 800 midnight
  • 810 plum this show
  • 830 blue iris
  • 850 shadow

Ik kocht één kleurtje om de kwaliteit eens te testen. Op deze manier kan ik eens kennismaken en als de lipstick mij bevalt, koop ik er zeker meer. De liquid lipsticks zijn trouwens erg betaalbaar. Voor nog geen 7 euro kan je er eentje bemachtigen. Ik liet mijn oog vallen op 200 pink blink. Dit is een mooie nude kleur die ik er dagelijks kan bijnemen. Je kan nooit genoeg nude kleurtjes hebben :).

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

De liquid lipstick van Rimmel belooft tot 12 uur op de lippen te zitten, een mat resultaat zonder dat het droog aanvoelt, veel pigmentatie, blijft tot 12u zitten en is kissproof, waterproof en touch-proof. Mooie beloftes en het zou helemaal geweldig zijn als Rimmel deze allemaal nakomt.

De verpakking is typisch voor een liquid lipstick. Het is een ovalen doorzichtige verpakking met de naam erop geschreven. Je ziet op deze manier snel welke kleur je hebt. Verder heeft het een sponsapplicator. Ik had wel eventjes wat problemen met de beveiligingsstickers die Kruidvat altijd op haar producten plakt. Je krijgt deze nauwelijks verwijderd zonder de verpakking te beschadigen. Heel jammer vind ik dat, maar op deze manier weet je dat niemand anders de verpakking al heeft opengedaan. Dat vind ik nog net wat erger.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

200 pink blink is een nude roze kleur. De perfecte dagelijkse kleur als je het mij vraagt. In de winkel trok dit meteen mijn aandacht. Hieronder zie je een swatch van de liquid lipstick. Zoals je ziet is het eerst heel vloeibaar zodat je het makkelijk kan aanbrengen. Na enkele seconden droogt de liquid lipstick op en geeft het een mat resultaat.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

De lipstick brengt mooi en precies aan met dit formaat sponsapplica

tor. Het is niet te groot of te klein en je kan hiermee precies werken. Verder voelt het totaal niet oncomfortabel aan zoals andere matte lipsticks die ik al heb getest en trekt het niet in lijntjes. Dit vind ik alleen maar positief want ik haat het als ik extreem droge lippen krijg van een lipstick. De lipstick is eerst vloeibaar maar droogt vrijwel meteen op als je het aanbrengt. Rimmel komt haar beloftes dus na. De lipstick is touch-proof!

Hieronder zie je de lipstick op mijn lippen. 

rimmel

De lipstick blijft erg lang zitten en vervaagt op een mooie manier. Na een halve dag is het wel tijd om eventjes bij te werken. De kleur was nog een beetje te bekennen, maar ik vind het zelf fijn om na het eten mijn lipstick opnieuw aan te brengen.

RIMMEL

Mijn mening over Rimmel stay matte liquid lip colour

Deze nude kleur vind ik echt prachtig en is bovendien nog eens heel fijn. Met één laagje heb je een mooie dekking. De lipstick voel je helemaal niet zitten wat ik erg prettig vind. Ik kan niet wachten om nog meer kleurtjes aan te schaffen van de Rimmel stay matte liquid lip colour! Ik vind ze dus zeker een aanrader en ze zijn bovendien nog eens erg betaalbaar. Voor nog geen 7 euro heb je een matte liquid lipstick die aan elke wens van een liquid lipstick voldoet. Ik had ze eerder moeten aanschaffen!

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour is verkrijgbaar bij Kruidvat en Di en kost €6,99.

Wat vind jij van deze kleur en draag jij graag liquid lipsticks?

Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *