Rimmel Lasting Finish Colour Rush 710 Drive Me Nude

Rimmel Colour Rush Drive Me Nude

Als ik lipstick draag, draag ik meestal een neutrale kleur. Zo’n nude kleur past bij elke make-up look en hoef je niet zo precies aan te brengen als een rode lipkleur. Omdat je nooit genoeg lipstick kan hebben, test ik er vandaag eentje van Rimmel, namelijk eentje van Lasting Finish Colour Rush in de kleur 710 Drive Me Nude

Rimmel Lasting Finish Colour Rush 710 Drive Me Nude

Rimmel Colour Rush Drive Me Nude

De lipstick zit niet in een standaard verpakking, maar heeft de vorm van een potlood. Zelf vind ik zo’n potlood lipstick erg fijn en precies werken. Drive Me Nude is een bruine lipstick met een glanzende finish. Tegenwoordig zijn bruine lipkleuren weer helemaal in, dus deze kleur is echt de perfecte kleur voor nu. Ondanks dat Colour Rush een glazende finish heeft, zitten er geen glitters in! Ik vind glitters in een lipstick namelijk echt verschrikkelijk en dat staat mij totaal niet. Doordat het geen matte finish is, brengt de lipstick makkelijk aan en voelt het comfortabel aan. Lasting Finish Colour Rush kan je opbouwen. Met een laagje krijg je een subtiel effect, met meerdere laagjes komt de kleur helemaal tot zijn recht.

Rimmel Colour Rush Drive Me Nude

Op de swatch lijkt de lipstick echt bruin, maar eenmaal aangebracht op de lippen heeft het een bruin/rode kleur. Persoonlijk vind ik het resultaat op mijn lippen net wat mooier dan de swatch. Zoals ik al zei, is dit echt een perfecte kleur voor elke dag. Drive Me Nude past bij elke make-up look en net daarom gebruik ik hem tegenwoordig dagelijks. Qua houdbaarheid heeft deze lipstick mij erg verbaasd. Ik dacht dat de kleur na het eten wel bijna weg zou zijn, maar niets is minder waar. De kleur zat er nog aardig goed op, dus dat is echt een pluspunt!

Rimmel Colour Rush Drive Me Nude

Rimmel Colour Rush Drive Me Nude

Mijn mening

Rimmel Lasting Finish Colour Rush 710 Drive Me Nude is ondertussen echt een favoriet geworden van mij. Ik neem de lipstick er bijna dagelijks bij. De bruine kleur komt tot recht in elke make-up look en met zijn glanzende finish voelt het comfortabel aan op de lippen. Verder blijft deze kleur ook lang zitten en overleeft hij een maaltijd!

Rimmel Lasting Finish Colour Rush 710 Drive Me Nude kost €11,99.

Liefs, Ellen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *