Revlon Colorburst Lip Butter 045 Cotton Candy

Als er één product was waarnaar ik erg benieuwd was, was het de Lip Butters van Revlon. Deze Lip Butters zouden aanvoelen als een lippenbalsem, maar geven wel een felle kleur af. Benieuwd of dit zo’n goed product is als men beweerd? 

De verpakking voelt erg luxueus aan. De huls (mét ruitjespatroon) is in de kleur van de Lip Butter, handig om te herkennen in je stash. I like! Bovendien heeft elke kleur een leuke naam gekregen. Degene die ik kocht, kreeg de naam Cotton Candy en dit vind ik bij de kleur best wel passen.
 
Ik kocht een subtiele roze kleur met lichte glittertjes in. Zelf hou ik niet van te donkere kleuren, het moet natuurlijk blijven voor mij. Ik had verwacht dat er niet veel kleur zou vanaf komen, maar zoals je ziet op de swatch bevat dit aardig wat pigment.

 

 

Deze Lip Butter smeert even makkelijk als een lippenbalsem over je lippen. Het geeft geen plakkerig gevoel (zoals bij de meeste lipglossjes). De kleur blijft lange tijd zitten, maar overleeft helaas geen maaltijd. Mijn lippen voelen comfortabel aan na het aanbrengen en zijn lichtjes gekleurd. Het grote voordeel aan deze Lip Butter is dat je lippen beter gevoed zijn dan bij een lipstick. Ik heb zelf heel droge lippen en een lipstick droogt mijn lippen nog meer uit. Dat is natuurlijk niet wat ik wil. Ze bevatten mango, shea en kokos. Daarnaast geven ze een mooie, lichte kleur af wat er heel natuurlijk uit ziet.
Revlon heeft mij kunnen overtuigen met haar Colorburst Lip Butter. Voor ongeveer 12 euro heb je een prachtige lipbalsem in je handen die een prachtige kleur afgeeft. Het vloeit als het ware over je lippen en ze voelen gehydrateerd aan. Totaal niet plakkerig. Je kan deze Lip Butters kopen bij Etos, bol.com, Inno Gallerij, online, … Ik ben zeker van plan om nog een donkerrode versie aan te schaffen.
Kende jij de Lip Butters van Revlon al?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

20 reacties

  1. Ik kende ze al maar ik heb ze nog niet aan mijn stash toegevoegd, ik vind de prijzen in Nederland niet eerlijk. Maar mooi zijn ze zeker en ook nog eens lekker voedend.

  2. Wat een leuke lip butter! 🙂 De verpakking van dit Revlon product vind ik prachtig! Heel chique! Laat een mooi neutraal kleurtje achter op je lippen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *