REVIEW Yves Rocher Sexy Pulp Volume Gloss

Een tijdje geleden gaf mijn meter mij deze lipgloss van Yves Rocher. Ben je benieuwd of deze gloss mij kan bekoren? Lees dan verder!

De verpakking vind ik persoonlijk heel tof. Het ziet er luxueus uit. Ook de lichtroze kleur vind ik prachtig! De lipgloss brengt makkelijk aan met deze applicator.  

De substantie is niet plakkerig en voelt zacht aan op je lippen. Op de swatch kun je al zien dat de lipgloss vrij transparant is. Eenmaal je het aanbrengt op je lippen zie je alleen een glinstering, maar verder geen kleur. Bovendien belooft deze gloss voor volume. Jammer genoeg merk ik hiervan niets!

Ook qua houdbaarheid vind ik deze lipgloss niet zijn geld waard (€7,75). Na enkele keren te drinken, is er geen spoor van je lipgloss op je lippen te bekennen. Jammer! 
Conclusie: ik ben niet onder de indruk van deze lipgloss! Normaal kan Yves Rocher mij altijd bekoren met haar producten. Bovendien vind ik de prijs veel te hoog voor deze gloss. Jammer Yves Rocher!
Welke lipgloss gebruik jij?
Liefs, Ellen

6 reacties

  1. Jammer dat de kleur niet zo fantastisch is, vind dat altijd lastig met lipgloss. De ene keer is de kleur veel te knal, en de andere keer zie je alleen maar een lichte glans.. Tja ik gebruik dan maar gewoon labello 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *