REVIEW Yves Rocher: Poederrouge + blushkwast

Omdat ik nog niet in het bezit was van een kwaliteitsvolle blush en een kwast besloot ik om eens een kijkje te nemen bij Yves Rocher. Om de een of andere reden koop ik mijn meeste make-up spulletjes daar. Meestal is de kwaliteit super en dat voor een leuk prijsje! Is dit bij de blush en kwast net zo?
 

De verpakking van zowel de blush als kwast vind ik er chique uit zien! Bij de blush zit er een soort raampje in zodat je in je stash meteen kan zien welke kleur je neemt. Dit is heel handig. Ook staat het logo van Yves Rocher in de blush. De kwast zelf heeft een zwart handvat met een zilveren kop en letters. De blushkwast is schuin afgesneden wat het aanbrengen makkelijker maakt. 
 

Als eerste ga ik de blush bespreken. In totaal zijn er 8 kleuren beschikbaar van de poederrouge. Ik kocht de allerlichte kleur: Teint clair abricoté. Het is bijna huidskleurachtig.

Zoals jullie is het een zeer lichte kleur. Ik koos deze kleur omdat ik hou van een neutraal effect en aangezien ik een zeer lichte huidskleur heb, denk ik dat deze blush mij het mooist zal staan.

De pigmentatie is, zoals jullie hieronder kunnen zien, prachtig! Er komt niet te veel en niet te weinig kleur af. Dit vind ik zelf belangrijk zodat je het mooi kunt opbouwen en je er niet meteen uitziet als een clown. Het is dus een prachtig en subtiel kleurtje.
 
Normaal kost deze blush €14,50. Maar als je klant bent, heb je meestal wel korting. Ik geloof dat ik op deze blush 50% korting kreeg. Ik betaald dus maar €7,75. Dit is natuurlijk nog altijd niet goedkoop, maar voor dit pareltje had ik het graag over.
 
 
En dan nu de blushkwast. Zoals ik al zei is de kwast schuin afgesneden zodat je de blush mooi kan aanbrengen. Het is een super zachte kwast! Dit mag wel voor de prijs die je ervoor betaald. Deze kwast kost namelijk €10,00. Hierop had ik jammer genoeg geen korting op. De kwast verliest gaan haren bij het aanbrengen van blush. Super!
 

Ik ben super tevreden met mijn aankopen bij Yves Rocher. Zowel de blush als kwast zijn beiden kwaliteitsvol! Net zoals ik verwacht had!
 
Koop jij regelmatig iets bij Yves Rocher?
Liefs, Ellen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *