REVIEW TOO FACED NATURAL EYE

Een maand geleden ging in shoppen in Lille. Daar kwam ik een Sephora tegen, natuurlijk ging ik daar een kijkje nemen. Bij het zien van alle mooie paletten, was er eentje die mijn aandacht trok, namelijk het Too Faced Natural Eye. Dit was mijn eerste duurdere aankoop qua oogschaduw palette. Benieuwd naar wat ik ervan vind? Lees dan meer!

Persoonlijk vind ik de verpakking van dit palette ongelooflijk mooi! Je ziet en voelt dat dit meer dan een tientje kost. Het enige wat ik ontbreek is een spiegel in de binnenkant van het doosje. 
Ook zit er in het palette deze handige fiches verstopt. Op deze fiches kan je inspiratie vinden voor een mooi ooglook. 

Zoals je op onderstaande foto ziet heeft elk rijtje een naam. De eerste rij is ideaal voor overdag, de tweede is een meer klassieke look en de laatste heet ‘fashion’. Natuurlijk kan je onderling variëren, maar als je geen inspiratie hebt, is dit handig. Verder heeft elke oogschaduw een mooie naam gekregen. 

Onderstaande swatches zien er niet denderend uit. Dit is mijn fout, oepsie! Aangezien ik dit palette zo mooi vind, wou ik het niet vernielen met mijn vinger. Daarom ben ik met mijn vinger heel zachtjes over de oogschaduw gegaan. Ik vind het pigment geweldig! Ook heb ik niets op te merken over de kwaliteit. Ze hebben geen fall out dus dat is goed! Een ander item wat ik leuk vind aan dit palette, is dat er zowel matte en metalic kleuren inzitten! 

Ik ben onwijs tevreden met dit prachtige palette! Het zijn prachtige nude kleuren en dit draag ik eigenlijk het meeste. Mocht je dus ooit dit palette tegenkomen en je twijfelt of je het zou kopen, mijn advies: kopen! Met een Nude ooglook kan je niets misdoen!

Wat is jouw duurste beauty aankoop?

Liefs, Ellen

16 reacties

  1. prachtig! Ik heb ook een too faced palette en wou de natural eye ook graag halen. Maar in principe niet nodig omdat ik al wat kleuren heb die er veel op lijkt!

  2. Hij is prachtig! Hij staat ook al een tijdje op mijn wishlist, maarja… die Sephora he….
    Mijn duurste beautyaankoop? Ik denk mijn Urban Decay palettes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *