Review: stripers Action

Een tijdje geleden kocht in deze stripers in de Action. Ze waren €1,39 echt geen geld dus. Ik teste ze uit en hier volgt mijn mening over deze stripers.
 

De verpakking is netjes. De kleuren vind ik ook super. Ik moet wel toegeven dat ik dit setje vooral kocht voor de grijze glitter striper

 

Wat mij opvalt bij de borsteltjes is dat er soms wat haartjes uit steken. Dit zie je bij de roze striper. Je moet ook zorgen dat je de nagellak goed afveegt aan het potje anders loopt het uit.

 
Hoe harder je drukt, hoe dikker je lijn en omgekeerd. Alleen kan je er niet persies mee werken. Je ziet dat je echt wel 2 laagjes nodig hebt want anders heb je niet genoeg dekking. De glitter versie vind ik persoonlijk het mooist.

 

Deze stripers vind ik niet top, je kan er niet persies mee werken. Ook het probleem dat de nagellak soms van de striper zelf afloopt is een nadeel. Je kan voor de prijs van €1,39 natuurlijk niet veel verwachten.

Binnenkort zal ik proberen een nail art te maken met deze stripers. Mijn resultaat post ik dan op mijn blog.

Heb jij de stripers van de Action?

Liefs, Ellen

4 reacties

  1. Voor deze prijs zijn ze nog best goed, ik had namelijk een keer een witte striper voor meer geld gekocht, maar als je hem opdeed, gaf het alleen maar een paarse gloed :c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *