REVIEW MAX Factor CC Cream 40 Fair

Ik denk dat de meeste onder jullie al bekend zijn met de term CC Cream. Een tijdje terug kocht ik de CC Cream van Max Factor en na een hele tijd getest te hebben, kan een review niet achterblijven natuurlijk. 

Voor degene die niet weten wat een CC Cream is, een korte uitleg: 

CC Cream = Colour Correction Cream 

De CC Cream heeft als doel de huid te corrigeren. Hierdoor zou je huid minder rood en gezonder moeten uitzien.

Klinkt ideaal niet?
Er zijn in totaal drie kleuren beschikbaar, ik kocht de lichtste kleur (40 Fair). Ik som de drie kleuren even op van licht naar donker.

40 Fair

50 Natural

74 Tanned 

De verpakking van de CC Cream van Max Factor is zwart. Ik moet bekennen dat ie na een tijdje onder de vlekken komt te zitten. Het is een tube flacon. Persoonlijk vind ik dit handig in gebruik.

De CC Cream is vloeibaar en brengt makkelijk aan. Ik vind dat je deze crème niet op je huid voelt zitten, super handig! Nog een voordeel is dat ie SPF 10 bevat. Ideaal dus. 

Hieronder een foto van het gebied rond mijn neus zonder iets op. Ik heb vrij veel zwarte puntjes op mijn neus en ik heb hier en daar rode plekjes. 

Op onderstaande foto draag ik de CC Cream. Zoals je ziet is mijn huid minder rood en vallen mijn poriën minder op. Het heeft een mooie natuurlijk finish. De CC Cream heeft een prachtige matte finish. LOVE IT! De kleur van dit product komt perfect overeen met mijn eigen huidkleur. Het enige nadeel is dat ie niet een hele dag mat blijft bij mij. Als ik het ’s ochtend rond 6 u 30 opsmeer (met mijn handen, gaat heel makkelijk) moet ik het rond één uur nog eens afpoeieren. Jammer, maar dit hoe dan ook het enige minpuntje dat ik kan ontdekken bij dit product.
De CC Cream doet wat ie belooft! Mijn huid ziet minder rood en gezond uit.
Zoals je misschien al had kunnen lezen ben ik razend enthousiast over deze CC Cream van Max Factor. Ik krijg er een mooie egale huid van. Deze CC Cream kan je kopen bij de drogist voor een prijs van €13,99. Ik vind het deze prijs helemaal waard. 
Heb jij al ervaring met deze CC Cream van Max Factor?
Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin twitter

PS: vanaf nu zal er op elke foto, door mij gemaakt, EllenVC staan. Dit zijn mijn initialen en zo voorkom ik dat anderen mijn foto’s gaan gebruiken. 

17 reacties

  1. Klinkt goed, ik hoor hier trouwens alleen maar goede verhalen over dus ik wil deze zeker nog proberen. Ook mooi dat het een matte finish heeft:)

  2. Het klinkt goed, alleen die af poederen is een nadeel. Andere nadeel is dat ze nooit in mijn kleur hebben, ik moet het altijd met een donkere foundation mengen wil ik een goeie kleur krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *