Review | L’Occitane Hand Cream

Toen mijn zus terugkwam van Parijs had ze een cadeautje mee voor mij, namelijk een handcrème van L’Occitane! Over dit merk heb ik al veel goeds gehoord en ik was natuurlijk benieuwd naar dit product. Daarom een (kort) review met mijn bevindingen!

De handcrème zit in een mooie rooskleurige tube. Mijn zus kocht de Pivoine Flora Hand Cream voor mij. Deze ruikt heerlijk naar rozen. De geur vind ik geweldig, ik ben er helemaal fan van.
De handcrème is licht van textuur en trekt snel in. Ook hebben ze een heerlijke geur waaraan ik niet kan weerstaan. Na het aanbrengen ruik je de geur nog ongeveer een halfuurtje. De geur is niet te sterk, maar zacht. De crème voedt mijn handen ook en smeert fijn uit.

 

Ik ben tevreden over de handcrème van L’Occitane. De exacte prijs weet ik niet, aangezien het een cadeautje was. Ik weet wel dat L’Occitane niet heel goedkoop is. De crème is fijn in gebruik en de geur is heerlijk. Ik denk wel dat ik dit niet snel zelf zou kopen, voor een paar euro vind je ook goede handcrèmes. Wat ik wel een voordeel vind, is dat deze crème heel snel intrekt. Na het aanbrengen zit je niet met een vettig gevoel aan je handen.
Ken jij de handcrèmes van L’Occitane?
Liefs, Ellen
Volg mij via twitter bloglovin

 

18 reacties

  1. Het klinkt in iedereen goed! Zelf heb ik nog nooit een product van L'Occitane geprobeerd maar als deze echt goed zijn werkt doet zou ik hem zeker aanschaffen voor in de winters (dan heb ik te droge handen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *