REVIEW H&M Nude Eyeshadows

Een tijde geleden zag ik dit prachtige oogschaduw palette in de H&M. Omdat H&M make-up goedkoop en mooi verpakt is, besloot ik om deze te kopen en te testen. Wil je weten wat ik van dit Nude palette vind?Lees dan zeker verder! 

Zoals ik al aangaf vind ik de verpakking er echt mooi uitzien. Op het doosje is er zwart kant opgedrukt. Ook voelt de verpakking vrij stevig aan. In het doosje zelf zit een applicator. Dit is voor mij overbodig want ik gebruik liever mijn kwasten. 

Omdat ik zelf graag natuurlijke oogschaduw draag is dit palette ideaal voor mij. Er zitten 3 basic bruine kleuren in waarmee je een natuurlijke look mee kan maken. 

 Zoals je ziet zitten er 2 matte kleuren en 1 shimer in het palette. 

Qua pigmentatie kan het altijd beter, maar voor de prijs van €2,95 mag je zeker niet klagen! De structuur van de oogschaduw is vrij zacht en soms een beetje korrelig, maar voor mij is dit geen probleem. 

Mijn look met het Nude palette van H&M. Ik ben geen expert op het gebied van oogschaduw, maar ik vind deze look zeer mooi en natuurlijk. Net zoals ik het graag heb!

Conclusie: het H&M Nude palette is ideaal als je van natuurlijke look houdt. De pigmentatie is voor de prijs van €2,95 top. Ik vind dit een echte aanrader! Mocht je bij H&M langs gaan, neem dan zeker een kijkje bij de make-up afdeling! Ze hebben er leuke spullen. 
Heb jij make-up van H&M?
Liefs, Ellen

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *