Review | Essence All About Nude Eyeshadow

Veel  blogs hebben al geschreven over het All About Nude Eyeshaduw palet van Essence. Zeer begrijpelijk want het is een mooi neutraal basispalet. Met neutrale kleuren kan je nooit iets verkeerd doen. De reviews die ik tot nu toe heb gelezen, waren allemaal vrij positief. Ben ik net zo tevreden of dit palet?

Ik moet zeggen dat de verpakking niet heel stevig is, maar dat kan je niet verwachten voor €3,49. Doordat het doorzichtig is, kun je meteen zien in welke kleuren erin zitten. Handig als je veel paletten hebt! Het palet bevat 6 nude kleuren. Twee hiervan zijn donkerder, de andere vier zijn licht. Elke kleur heeft een beetje glitters erin.

 

Als ik denk aan een nude palet, denk ik aan bruine kleuren. Zoals je ziet heeft dit palette ook roze, roodachtige tinten erin zitten. Super leuk, want zo’n kleuren had ik nog niet in mijn stash. De oogschaduws hebben een fijne, zachte structuur. Bij het aanbrengen heb je nauwelijks last van fall out.
De pigmentatie van de onderste rij vind ik super. De bovenste rij bevat iets minder pigmentatie, maar over het algemeen kan je prima werken met dit palette. Ik vind vooral de witachtige highlichter onwijs mooi!
Swatches van de bovenste rij.
Swatches van de onderste rij.
Ik ben verrast door de kwaliteit van dit palet! De pigmentatie is over het algemeen zeer goed en de kleuren brengen mooi aan. Ik denk dat dit een prima palet is voor als je wilt beginnen met oogschaduw te dragen. Voor de €3,49 die je betaalt, krijg je een mooi palet met neutrale kleuren.
Heb jij dit palet ook?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovintwitter

 

24 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *