REVIEW ESSENCE ALL ABOUT MATT!

Een tijdje geleden zag ik deze All About Matt! van Essence in kruidvat liggen. Mijn interesse was meteen gewekt, want ik ben altijd op zoek naar een goed(koop) transparant poeder. Deze leek me ideaal om mijn make-up te fixeren en voor een mooie matte huid. Na enkele keren te hebben getest, heb ik vandaag een review van dit fixing compact powder!

Dit witte poeder belooft een matterend en natuurlijk finish de hele dag door. Het zou ook helpen om je blush en foundation mooi te laten overlopen. Bovendien is het ideaal voor ieder huidtype.

De verpakking voelt licht aan. Het is een mooi en simpel doosje, meer kan je natuurlijk niet verwachten voor de prijs dat je ervoor betaalt (namelijk €2,99).

Zoals je ziet is dit een wit / transparant poeder. Dit is dus ideaal voor zowel getinte als blanke huidjes. Ook al is het poeder wit, na het aanbrengen heb je geen wit gezicht (rijmt, haha :p).

Ik breng na mijn BB crème een laagje van dit poeder aan met een kabuki kwast. Dit tik ik eerst af anders heb je teveel product mee. Het poeder brengt fijn aan en irriteert niet. Ook is het geurloos. Gedurende de hele dag blijft mijn huid perfect mat en het poeder doet wat ie belooft te doen! 

Zoals je misschien al kan raden ben ik fan van dit product! Voor een laag prijsje heb je een fantastisch poeder in een grote verpakking. Je gezicht blijft een hele dag mat en dat is wat ik graag heb! 
Deze All About Matt van Essence is te koop in de kruidvat voor €2,99. 
Heb jij al ervaringen met dit poeder van Essence?
Liefs, Ellen

20 reacties

 1. heey,

  Bedankt voor deze mooie review, 🙂
  Ik zocht een tijdje terug een transparante poeder,
  En toen ik deze in de kruidvat tegenkwam heb ik hem natuurlijk mee genomen!

  Ook ik ben erg tevreden over de qualiteit van deze poeder.
  Xx Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *