Review Clay Mask Freeman

Een maskermerk waarover is super tevreden ben is FREEMAN. De masker werken fijn voor mijn huid (normaal / vette huid) en zijn niet te duur. Aangezien mijn andere variant van FREEMAN bijna op is, kocht ik een nieuwe, namelijke de Facial Purifying Clay Mask.

Voor degene die benieuwd zijn naar de ingrediëntenlijst:

Dit kleimasker (wat goed is tegen onzuiverheden) bevat 8 anti-oxidanten (acai, goji, mango, mangosteen, granaatappel, veenbes, noni en blauwe bes). Het masker belooft de huid te neutraliseren. Ook belooft het om een beschadigde huid te herstellen. Mooie beloftes!

Het masker gebruik je best één à twee keer per week.

 

Het masker zit in een tube wat makkelijk is om te doseren en aan te brengen op je gezicht.
Zoals je ziet op onderstaande foto is dit masker redelijk dik. Ik smeer dit masker uit op mijn gezicht met mijn handen aangezien ik dit fijn vind werken. Let wel op dat je het niet te dicht bij je ogen aanbrengt want dan pikt het een beetje. Na ongeveer 20 minuutjes is het masker helemaal opgedroogd. Ik spoel het masker af met warm water. Het afspoelen gaat niet zo heel makkelijk, maar het resultaat mag er zijn! Na het aanbrengen van dit masker ziet mijn huid er mooi uit, zonder roodheden (wat ik vaak heb na het aanbrengen van een masker). Ik merk dat dit masker echt wat doet voor mijn huid, mijn huid voelt soepel en ziet er gehydrateerd uit.
Tot nu toe heb ik geen enkel minpuntje aan dit masker kunnen bedenken! Mijn huid ziet er na afloop beter uit en het masker werkt heel zuinig. Voor de 4 à 5 euro (sorry ik weet de vaste prijs niet!) die je betaalt voor het masker is dit een topproduct!

Heb jij al een masker van FREEMAN getest?

Liefs, Ellen

26 reacties

  1. Ik hoor er vaker wat over maar ik ben bang dat mijn huid er niet goed op reageert. ( ik kan niet tegen parfum in gezichtsproducten)

  2. Klinkt heel fijn! Waar heb je hem vandaan? Is hij verkrijgbaar bij drogisterijen? Ik denk dat ik hem eens ga proberen. 🙂 Liefs

  3. Ik heb al veel goede verhalen hierover gehoord. En wat een fijne prijs ook. Deze ga ik ook snel eens kopen <3 Thanks voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *