Review Clarins Velvet Lip Perfector

Ik hou van lipsticks! Je hebt tegenwoordig niet alleen gewone lipsticks, maar ook lipsticks met een sponsapplicator en nog veel andere varianten. Zo heeft Clarins een tube met een sponsje waar de lipstick uitkomt. Dit vind ik interessant om te zien en daarom was ik erg benieuwd naar de Clarins Velvet Lip Perfector in de kleur 01 Velvet Nude. Deze lipstick review ik vandaag op mijn blog.

Clarins velvet lip perfector 01

Clarins getinte lippenbalsem

De Velvet Lip Perfecter zit in een tube. Wanneer je de tube opent, zie je een sponsje waar de lipstick uitkomt. Clarins gebruikt deze verpakking veel bij haar lipsticks. Zo heeft Clarins al verschillende formules in dit soort verpakking gestopt. Het is een top product dat ze regelmatig herlanceren met een nieuwe formule. Zo ook met de Velvet Lip Perfector.

In totaal zijn er vier kleuren die gaan van nude naar rood. Niet zo’n heel spannende kleuren, maar wel de basis die je in je collectie moet hebben. Ik review de lichtste kleur.

  • 01 Velvet Nude
  • 02 Velvet Rosewood
  • 03 Velvet Red
  • 04 Velvet Raspberry
Clarins velvet lip perfector 01

Lees hier mijn Clarins Milky Boost Foudation review.

Clarins velvet lip perfector 01
Clarins velvet lip perfector 01
Clarins velvet lip perfector 01

Formule Velvet Lip Perfector

Wanneer je duwt op de tube, komt de lipstick naar boven. Zelf noemt Clarins het een getinte lippenbalsem. Zelf vind ik deze naam niet zo passen. Ik associeer een lippenbalsem met glans en dat is niet het geval bij dit product. Het is namelijk een matte en poederachtige textuur. Het is een vrij subtiel effect dat je kan opbouwen en die zacht en niet voelbaar is op de lippen.

Ondanks de matte formule geeft het een zacht gevoel op de lippen. Bovendien is het erg verzorgend doordat er karitéboter in zit. Het product is net wat anders dan de meeste matte lipsticks. Een matte lipstick droogt vaak mat op. Dit product is al mat wanneer het uit de tube komt. Bovendien kan je de kleur mooi opbouwen. Verder brengt de sponsapplicator erg mooi en precies aan.

Clarins velvet lip perfector 01
Clarins velvet lip perfector 01
Clarins velvet lip perfector 01

Review Clarins Velvet Lip Perfector

Nooit eerder testte ik een matte lipstick die zo fijn aanvoelt. Ik ben een grote fan van de formule! Bovendien vind ik het gemak van het sponsje een groot pluspunt. Geen gesukkel meer om de kleur precies aan te brengen. Verder is de houdbaarheid ook top. Als laatste wil ik aan deze review nog toevoegen dat ik de helemaal weg ben van de kleur. Dit is een perfecte nude voor dagelijks gebruik. Het geefeef

Clarins velvet lip perfector 01 is verkrijgbaar in de parfumerie voor €18,90.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *