Review: Action Mascara

Als je mijn blog volgt, weet je dat ik een mascara heb gekocht bij Action. Enkele lezers waren benieuwd naar het resultaat van deze mascara. Daarom vandaag een review van de mascara van Action.
 


Verpakking

De mascara zit in een kartonnen verpakking. Dit vind ik fijn, want zo weet je zeker dat niemand de mascara heeft aangeraakt in de winkel. Het flesje is simpel zwart met zilveren letters. Deze mascara kost ongeveer 1 euro, maar dit zie je niet aan de verpakking. Het ziet er luxueus uit.

 
Resultaat

Bij deze mascara breng je best 2 laagjes aan. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk. Het resultaat is minimaal, maar dit stoort mij niet. Het is een natuurlijk effect, het geeft je wimpers net iets meer zonder dat het té wordt. Het enige nadeel aan deze mascara is dat het super lang duurt voor het helemaal droog is. De mascara is zoals ze belooft, waterproof. Hij overleefde een regenbui.

Mijn wimpers zonder mascara.

 
Mijn wimpers met mascara. Ik vind het een mooi effect. Zoals je misschien wel ziet heb ik een beetje mascara op mijn ooglid, maar dit kan je makkelijk weghalen met een wattenstaafje gedrenkt in make-up remover.
 
 

Mening
Voor een alledaagse look is deze waterproof mascara een toppertje! Voor een goedkope prijs (1 euro!!) heb je mooie, natuurlijk wimpers. Wil je volle wimpers? Dan raad ik je deze mascara niet aan. Een klein minpuntje is dat deze mascara traag droogt. Deze mascara is te koop in de Action.

Wat vind je van deze Action mascara?

Liefs, Ellen

6 reacties

  1. ziet er goed uit! ik zou het voor mezelf alleen vervelend vinden als een mascara niet snel droogt. als ik dan moet niezen ofzo zitten heel m'n ogen onder de mascara 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *