Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Na heel drukke maanden op school en op mijn vakantiewerk, is het eindelijk tijd voor vakantie! Om de vakantie goed in te zetten, bezocht ik samen met mijn mama de wellness Wu Wei in Kortrijk. We genoten een hele dag van de faciliteiten en keerden ontspannend terug naar huis. Ik vertel je meer over Wu Wei!

Wu Wei

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Ontspannen bij Wu Wei Kortrijk

Wu Wei is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer of met de auto, er is een grote parking voorzien. Wij namen de trein tot Kortrijk. De wellness, het hotel en het restaurant van Wu Wei liggen op 10 minuutjes wandelafstand van het station.

Bij het onthaal werd alles uitgebreid uitgelegd en konden we handdoeken en badjassen huren. Ook is het verplicht om slippers te dragen. Mocht je deze vergeten, kan je slippers ter plekke aanschaffen. Na de uitleg konden we ons omkleden in de ruime kleedkamers en nadien kon ons dagje wellness beginnen.

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Er zijn verschillende sauna’s, maar je kan ook genieten van douches met dode zee scrub, hammam ruimte,… Bijzonder is ook de belevingsdouche waar je door verschillende soorten sproeiers loopt. Verder is er nog een zwembad waarvan je kan genieten. Het zwembad is zo’n 32 graden en ik vond het heerlijk om enkele baantjes te trekken. Wanneer je het zwembad betreedt, heb je links een ruimte met onderwater muziek en rechts een aromaruimte.

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

ontspannen bij Wu Wei Kortrijk

Aan het zwembad staan verschillende stoelen waar je gezellig kan zitten en eten. Er staan ook drie ‘beton’ blokken. Deze lijken heel oncomfortabel, maar zijn heel aangenaam en zacht om op te zitten! Verder in deze blogpost toon ik jullie wat wij gegeten hebben.

Wu Wei Kortrijk

Onderstaande foto’s geven een beeld van het dakterras. Dit kan je ook voor privé gebruik huren! Er is een sauna met zicht naar buiten, maar je vindt er ook een koud water tub en een hot tub. Toen wij aankwamen in de ochtend was het heel rustig en konden we eigenlijk als enige het dakterras gebruiken. Ik vond de hot tub echt heerlijk en ben er dan ook meerdere keren in geweest.

Wu Wei Kortrijk

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Nadat we wat gerelaxt hadden in de wellness was het onze beurt voor een heerlijke massage. We kregen een duo rugbehandeling met kokos pakking en kokos stempelmassage. Dit was echt heerlijk en je komt helemaal ontspannen buiten! Nadien wordt er thee of water aangeboden. Ook hoort er nog een glaasje cava bij deze behandeling. Deze massage kan ik zeker aanraden en onderaan dit artikel vind je een speciale aanbieding indien je deze behandeling ook eens zou willen meemaken!

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Na de massage aten we een lichte maaltijd buiten bij het zwembad. Mocht het niet zo goed weer zijn, kan je altijd binnen gaan zitten in dit gezellige hoekje! Ik at een courgetti met pesto en tomaten. Mijn mama at een lasagne met groenten. Heel erg lekker en licht!

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Relaxen bij Wu Wei Kortrijk

Dit dagje wellness bij Wu Wei zorgde ervoor dat ik relaxt de vakantie kon beginnen!

Ik heb trouwens leuk nieuws! In samenwerking met Wu Wei heb ik een speciaal aanbod voor jullie. Je kan genieten van dagtoegang tot Wu Wei voor twee met een behandeling van 60 minuten met: bodyscrub, modderpakking, rugmassage en een glaasje cava voor €79,00 per persoon op basis van twee personen. Op de website van Wu Wei kan je reserveren! 

Alvast veel ontspan plezier bij Wu Wei!

Liefs, Ellen

9 reacties

  1. Ik ben er geweest op 6/08 .is echt de moeite en mooi en proper.je komt er idd tot rust met al de verschillende faciliteiten echt de max een van de betere wellnissen dak al gedaan heb.ga zeker nog es terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *