Real Techniques Sam’s Picks Set Review

 

Een hele tijd terug kocht ik de Sam’s Picks kwasten set van Real Techniques. Dit stond al lang op mijn verlanglijstje. Bijna iedereen is super tevreden over de kwasten van Real Techniques en dat maakte mij nieuwsgierig. In deze set zitten er 6 kwasten. Ik deel mijn mening over deze kwasten met jullie.

 

 

Multitask brush is bedoelt om poeder, blush en bronzer aan te brengen. De haren staan dicht bij elkaar waardoor je moet opletten bij het aanbrengen van blush. Je kan namelijk al snel te veel aanbrengen. Zelf gebruik ik deze kwast het liefst voor bronzer en blush. Mijn poeder breng ik liever met een grotere kwast aan.

 

Deze buffing brush is op dit moment mijn favoriete kwast. Hij is ideaal bij het aanbrengen van foundation en poeder. Zelf gebruik ik deze het liefst voor mijn BB Cream. Met deze kwast breng je je foundation heel natuurlijk aan. De haren zijn stevig en staan dicht bij elkaar en hierdoor krijg je een heel natuurlijk resultaat bij het aanbrengen van foundation.

 

Pointed foundation brush is bedoelt voor het aanbrengen van foundation. Persoonlijk vind ik de kwast hier te klein voor. Wel is hij ideaal voor concealer mooi in je huid te blenden.

 

De setting brush is bedoelt voor het aanbrengen van poeder en highlighter. Ook bij deze kwast staan de haren dicht bij elkaar. Omdat de kwast zo klein is, kan je poeder of highlighter lokaal aanbrengen. Zelf gebruik ik deze kwast het liefst voor het aanbrengen van highlighter, omdat hij heel precies werkt.

 

De essential crease brush is een exclusieve kwast en kan je niet apart kopen. Het is een klein kwastje en ideaal voor het aanbrengen van oogschaduw in de arcadeboog.

 

Fine liner brush is bedoelt voor het aanbrengen van eyeliner. Zelf draag ik niet echt veel eyeliner en als ik het draag gebruik ik een eyeliner met een stiftje. Voor mij is dit een nutteloze kwast.

 

Ik ben razend enthousiast over deze set van Real Techniques! Alle kwasten hebben zachte haren en voelen stevig aan. Ook verliezen ze nauwelijks haren, wat erg fijn is! Ik kocht deze set bij Boozyshop voor ongeveer 36 euro. Niet goedkoop, maar hiervoor krijg je wel zes kwalitatieve kwasten. Ik gebruik ze in ieder geval met veel liefde. Deze set is een ideaal starterspakket als je nog niet veel kwasten hebt. Ik kan trouwens niet wachten om nog meer kwasten van dit merk aan te schaffen. Wat zijn jouw aanraders qua kwasten?

 

 

Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *