ProNails verkrijgbaar bij Di!

Ik heb leuk beauty nieuwtje voor jullie! Het Belgische nagellak merk ProNails is sinds kort verkrijgbaar bij Di! In deze blogpost vertel ik meer over het Belgische merk ProNails en over de LongWear nagellak.

Pronails verkrijgbaar bij Di!

Over ProNails

ProNails is een Belgisch hand-, nagel- en voetverzorgingsmerk. Het heeft zowel professionele producten voor schoonheids- en nagelstylistes, maar ook producten voor de consument thuis. Deze producten voor de consument zijn sinds kort niet alleen maar verkrijgbaar bij de nagelstylistes, maar ook bij Di. ProNails staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees ook Pronails Jungle Power en Belgische merken die meer aandacht verdienen.

ProNails LongWear collectie

Pronails verkrijgbaar bij Di!

Pronails verkrijgbaar bij Di!

De naam van de LongWear collectie verklapt al waar het voor staat. De producten zijn zo ontwikkeld dat het langer blijft zitten dan normale nagellak. ProNails zelf zegt dat het tweemaal langer blijft zitten dan normale nagellak. Dit neem ik met een korreltje zout, maar geloof wel dat het iets langer blijft zitten. De collectie bestaat uit drie stappen die ik hieronder uitleg.

Pronails verkrijgbaar bij Di!

Stap 1: LongWear start

Pronails verkrijgbaar bij Di!

Eerste stap is om een base coat aan te brengen. Op die manier zijn je nagels beschermd en gaan ze niet verkleuren. Ook zorgt het ervoor dat nagellak beter hecht.

Stap 2: LongWear colour

Pronails verkrijgbaar bij Di!Pronails verkrijgbaar bij Di!

Nadat de base coat is opgedroogd, is het tijd om de nagels van een leuk kleurtje te voorzien. Dit is mijn favoriete gedeelte. Ik ging voor deze felle paarse kleur die perfect is voor de zomer. Ik bracht twee dunne laagjes aan voor een goede dekking.

Stap 3: LongWear finish

Pronails verkrijgbaar bij Di!

Als laatste een top coat om ervoor te zorgen dat het lang blijft zitten.

Resultaat

Pronails verkrijgbaar bij Di!

En dit is het eindresultaat. Sorry voor mijn niet zo mooie nagels, blame de examenstress.Wat mij opviel tijdens het lakken is het fijne borsteltje. De haartjes zijn redelijk stevig en het is een dun borsteltje. Hiermee kan je makkelijk lakken. De LongWear nagellak blijft langer zitten dan gewoon, maar nu niet dubbel zo lang als gewone nagellak.

ProNails is vanaf nu verkrijgbaar bij Di en een nagellakje kost €14,95.

Liefs, Ellen

Dit product ontving ik ter review, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik hecht veel waarde aan eerlijke reviews, lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *