White glamour nail art

ProNails Nail art

De laatste keer dat ik een nail art deelde op mijn blog was in augustus! Super lang geleden dus! Ik ontving  een leuk pakketje van ProNails met nagellak en nail art spulletjes. Hiermee maakte ik een eenvoudige nail art die iedereen kan maken (ook de grootste kluns!). 

ProNails nail art

Voor de simpele nail art heb je een witte (Clear Mind) en zilveren (Bright Vision) nagellak nodig. Om de nail art af te maken, heb je een zilveren nageldecoratie en een transparante lijm nodig. Ik gebruik voor de nageldecoratie zilveren vierkantjes. Alle producten die ik gebruik, zijn van ProNails.

ProNails nail art

ProNails nail art

Om te beginnen voorzie ik mijn nagels van 2 laagjes witte nagellak. Eigenlijk zou het beter zijn om 3 dunne laagjes witte nagellak aan te brengen, dan 2 dikke lagen in verband met de droogtijd. Het duurde een eeuwigheid voor de lagen droog waren. Nadat Clear Mind eindelijk droog was, bracht ik een laagje zilveren nagellak (Bright Vision) aan op mijn ringvinger, dit is meteen de accentnagel. Om de nail art compleet te maken bracht ik een zilveren vierkantje aan op mijn wijsvinger. Eerste bracht ik wat transparante lijm aan op de nagellak en nadien het vierkantje. Dit is wel wat prutswerk! Om zeker te zijn dat het zilveren vierkantje goed blijft zitten, bracht ik nog een topcoat aan.

ProNails nail art

ProNails nail art

Het eindresultaat is een ijzige nail art! Het is wat meer werk dan gewoon je nagels lakken, maar het is zeker niet moeilijk! Ik ben benieuwd wat jullie vinden van deze nail art.

ProNails Clear Mind €12,50; ProNails Bright Vision €12,50; Silver Frames €13,00; ProNails Nail Foil Transfer Glue €9,50

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review. Lees mijn disclaimer!

 

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *