Pronails Jungle Power

Pronails Jungle Power

Een legergroene nagellak kleur had ik nog niet in mijn nagellak stash en ter afwisseling van pastelkleurige nagellak, is dit wel een toffe kleur! Ik test de kleur 388 Jungle Power van Pronails. Eerder maakte ik al kennis met de nagellak van Pronails en creëerde zelf een nail art! Deze keer hou ik het simpel en voorzie ik mijn nagels gewoon van een kleurtje.

Pronails Jungle Power 388

Pronails Jungle Power

Jungle Power is eigenlijk de perfecte naam voor deze donkergroene kleur! Het is een donkere kleur en daarom zou ik het eerder in de winter dragen. Toch vind ik de legergroene kleur leuk om mee af te wisselen. Het is een stoere kleur!

De nagellak heeft een fijn borsteltje en je hoeft niet veel moeite te doen om mooi gelakte nagels te krijgen. Verder dekt de nagellak in twee dunne laagjes. Ik heb trouwens geen topcoat gebruikt, maar je ziet wel een duidelijke glans. Dit vind ik super! De nagellak blijft bij mij vier(!) dagen perfect zitten!

Pronails Jungle Power

Pronails Jungle Power

Mijn mening over Pronails Jungle Power

Sowieso ben ik fan van de nagellak van Pronails, dus ik wist dat de nagellak zelf mij niet kon teleurstellen. Jungle Power is geen standaard kleur die ik elke dag zou dragen, maar af en toe is deze groene kleur wel een leuke afwisseling. Ik ben tevreden over deze nagellak en voeg deze met plezier toe aan mijn stash!

De nagellak van Pronails kost €12,50 en kan je in deze verkooppunten vinden.  

Heb jij een donkergroene nagellak?

Liefs, Ellen

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *