Primark Make-Up Brush Cleanser

Primark Make-up Brush Cleanser

Primark heeft naast leuke kleding ook nog make-up en toebehoren in haar assortiment. Bij mijn laatste bezoekje aan de Primark viel mijn oog op de make-up brush cleanser. Hiermee kan je je kwasten schoonmaken en ik review het op mijn blog!

Primark Make-up Brush Cleanser

Primark Make-up Brush Cleanser

Make-up kwasten reinigen is niet mijn favoriete taak, maar wel noodzakelijk. Ik was mijn kwasten om de twee weken en tussendoor reinig ik ze met een brush cleanser. Een brush cleanser is een handig product om snel je kwasten schoon te maken en vooral als je veel oogschaduw draagt, is zo’n product onmisbaar!

Primark Make-up Brush Cleanser

Primark Make-up Brush Cleanser

Verpakking

Primark Make-up Brush Cleanser komt in een simpele zwarte fles met spray. De spray vind ik heel handig en onmisbaar. Vaak komen goedkopere brush cleansers zonder spray en hierdoor verspil je veel product.

Hoe gebruik je een brush cleanser?

Ik spray een aantal keer op een papieren zakdoek of rechtstreeks op mijn kwast (alleen als deze echt heel vuil is) en daarna maak ik ronddraaiende bewegingen met mijn kwast over de zakdoek. Dit proces herhaal ik tot mijn kwast schoon is. In een mum van tijd zijn mijn kwasten schoon!

Primark Make-up Brush Cleanser

Primark Make-up Brush Cleanser

Conclusie

De Primark Make-up Brush Cleanser vind ik fijn in gebruik en zorgt ervoor dat mijn kwasten snel en makkelijk terug schoon zijn. Het is budgetvriendelijk en zit in een verpakking met spray wat ik een groot voordeel vind. Hou er wel rekening mee dat dit een tijdelijke oplossing is. Het vervangt dus geen wasbeurt met water en babyshampoo!

Primark Make-up Brush Cleanser kost €2,50. 

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *