Pressed Mineral Blush (Jet Setter) ELF

Pressed Mineral Blush Elf Jet Setter

Mijn bleke huid heeft echt behoefte aan blush! Zonder blush ziet mijn huid er nog bleker uit en dat is niet de look waar ik voor ga! ELF stuurde mij een hele tijd terug enkele producten op waaronder Pressed Mineral Blush in de kleur Jet Setter. Tijd voor een review! 

Pressed Mineral Blush ELF

Pressed Mineral Blush Elf Jet Setter

De Mineral Blush lijn bestaat uit 4 verschillende kleuren: Sweet Retreat, Jet Setter, Wanderlust en Cabo Cabana. De verpakking van de blushes vind ik erg mooi uit zien. ELF staat bekend om zijn goedkope make-up, maar deze blush is niet zo goedkoop. Je betaalt namelijk 6 euro voor een Pressed Minderal Blush.

Jet Setter

Pressed Mineral Blush Elf Jet Setter

Jet Setter is een oudroze kleur en is mat. Ik heb even in mijn stash gekeken en merk dat ik geen matte blush heb! Jet Setter is dus een mooie toevoeging aan mijn collectie! Wat mij opviel is dat de blush heel zacht aan voelt! De pigmentatie lijkt op het eerste zicht niet schitterend, maar bij het aanbrengen van de blush moet je oppassen dat je niet te veel blush op je borstel hebt! Ik ging iets te enthousiast met mijn kwast over de blush, waardoor ik veel te veel had aangebracht. Oeps! Gelukkig blendt de blush makkelijk in mijn huid, waardoor het uiteindelijke resultaat er erg natuurlijk uitziet!

ELF blush en highlighter

Catrice liquid camouflage high coverage concealer11

Pressed Mineral Blush Elf Jet Setter

Mijn mening

Jet Setter is een mooie toevoeging aan mijn collectie! De matte oudroze kleur staat mooi bij mijn bleke huid. De pigmentatie lijkt op het eerste zicht niet super, maar toch moet je opletten dat je niet te veel aanbrengt. In combinatie met deze blush breng ik graag een opvallende highlighter aan! De Pressed Mineral Blush is voor mij een mooie dagelijkse blush en ga ik zeker vaker gebruiken!

De Pressed Mineral Blush is verkrijgbaar bij ELF voor €6,00.

Gebruik jij ELF producten?

Liefs, Ellen

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *