Pink Gellac Starter Kit

Pink Gellac Starter Set

Nagellak die twee weken mooi op je nagel blijft, dit klinkt ideaal toch? Gewone nagellak houdt het bij mij maximum drie dagen vol, gellak zou zo’n twee weken perfect blijven zitten. Ik nam de proef op de som en testte daarom de Starter Set van Pink Gellac. 

Wat is Pink Gellac?

Pink Gellac is de nummer 1 van gel nagellak van Europa. Op hun webshop vind je naast de Startersets, ook 80 verschillende kleuren gellak en hiermee kan je thuis zelf aan de slag gaan. De Pink Gellac flesjes hebben trouwens een inhoud van 15ml, dit is veel ten opzichte van andere merken. Het is even een werkje om de gellak mooi aan te brengen, maar eenmaal je nagels gedaan zijn, blijven ze 14 dagen mooi zitten.

Pink Gellac Starter Set

Wat zit er in het Starterpakket van Pink Gellac?

Pink Gellac Starter Set

De Starter Set bevat alles om gel nagellak bij je thuis aan te brengen. Dit zit allemaal in de set:

 • Tropical Pink 156
 • Pink Gellac LED Lamp
 • Pink Gellac Base2
 • Pink Gellac Ultra Shine
 • Pink Nailcleaner
 • Nagelvijl
 • Woodsticks
 • 10 Luxury Nailwipes
 • 10 Remover pockets

Er zijn in totaal zes verschillende Starters Sets verkrijgbaar. Bij de ene set heb je een grote LED lamp, bij een andere set zit een UV Lamp, bij nog een andere starter kit kan je zelf kiezen welke nagellakkleur je ontvangt, … Voor ieder wat wils!

Pink Gellac Starter Set

4 Stappen voor het aanbrengen van Gellak

1. Begin met je nagels voor te bereiden. Ik vijl mijn nagels en duw daarna met een bokkenpootje de nagelriemen achteruit. Daarna ontvet ik mijn nagels met de Pink Cleanser en de Luxury Nailwipes.

Pink Gellac Starter Set

2. Nadat de nagels voorbereid zijn, kan het echte werk beginnen. Breng zorgvuldig de Pink Gellac Base2 aan en daarna kan het 15 seconden onder de LED Lamp. Na deze 15 seconden voelt de base nog plakkerig aan en dit hoort zo!

Pink Gellac Starter Set

3. Nadien lak ik mijn nagels met de gel nagellak in de kleur 156 Tropical. Normaal ben ik niet zo’n fan van roze nagellak, maar deze kleur vond ik wel iets hebben! Ik begon met het lakken van mijn nagels. Na één laagje, gingen mijn nagels een minuut onder de LED Lamp. Nadien bracht ik nog een tweede laag aan en ook dit ging een minuut onder de LED Lamp.

Pink Gellac Starter Set

Pink Gellac Starter Set

Pink Gellac Starter Set

4. De vierde en laatste stap is het aanbrengen van de Pink Gellac Ultra Shine. Ook dit moet 60 seconden onder de lamp. Na deze stap moet de gellak hard aanvoelen, maar bij mij was dit nog niet het geval. Ik heb ze nog eens 30 seconden in het apparaatje gestopt en toen waren ze helemaal droog en hard.

Pink Gellac Starter Set

Resultaat

Pink Gellac Starter Set

Door de drukte van afgelopen tijd zien mijn nagels er niet schitterend uit. Mijn nagels zijn heel zwak op dit moment en ze breken constant af. Dit maakt het aanbrengen van gellak iets moeilijker. Het was de eerste keer dat ik gellak aanbracht en het ging vrij vlot. Ik was vooral benieuwd naar de houdbaarheid van de nagellak. Twee weken haalde ik niet door mijn zwakke nagels, maar ze bleven toch iets meer dan een week mooi zitten. Dit is echt een record voor mij! Pink Gellac biedt trouwens ook speciale producten aan voor dunnere nagels. Je zou een Primer in combinatie met de Base Plus moeten gebruiken. De Primer zorgt voor een betere hechting van de gellac en de Base Plus zou de eigen nagel meer stevigheid bieden.

Mijn mening over Pink Gellac Starter Set

Het was de eerste keer dat ik bij mijzelf gel nagellak aanbracht. Voorheen deed iemand dat altijd voor mij. Het starterspakket van Pink Gellac bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt om thuis zelf gellak aan te brengen. Alle producten zijn van goede kwaliteit. Op de doos staat dat de nagellak 14 dagen mooi blijft zitten, maar als je zwakke nagels hebt dan zal het eerder 10 dagen mooi blijven zitten. Dit is nog altijd langer dan gewone nagellak, dus hierover hoor je mij niet klagen! Wel neemt het iets meer tijd in beslag om gellak aan te brengen. Omdat het de eerste keer is dat ik dit bij mijzelf doe, had ik een uurtje nodig. Hoe meer je oefent, hoe sneller het zal gaan! Ik ben in ieder geval super enthousiast over de Pink Gellac Starter Set!

Pink Gellac Starter Set + kleur kost €69,00.

Ken jij Pink Gellac al?

Liefs, Ellen

Dit product ontving ik ter review. Lees mijn disclaimer.

9 reacties

 1. Mooi! Ik zou niet altijd gelnagellak willen omdat ik te graag wissel van kleurtje maar voor op vakantie of dagen dat je nagellak zeker mooi moet blijven lijkt het me de ideale oplossing!

 2. Ik hou er echt van en je word er steeds sneller in! lang leve gel nagellak!
  Ik heb ook hele fijne gel nagellak van een webshop daar heb ik artikelen over geschreven die blijft super zitten maar kan je er makkelijk vanaf krijgen met een tool

 3. Een uurtje? Goh, als je echt goed nagellak wil aanbrengen en laten drogen zit ik toch ook gemakkelijk aan een uurtje. (Afhalen; vijlen, basecoat; twee lagen kleur; topcoat) En dan is zo’n gellac precies wel een aanrader. Kan je het nog makkelijk corrigeren als je bvb niet zo netjes gewerkt hebt? Of is dat wat moeilijker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *