Pink Gellac Blossom Collectie

Pink Gellac Blossom Collectie

Ik testte al eerder de Pink Gellac Starterkit, dit is een set waarmee je heel makkelijk gelnagellak kan aanbrengen thuis en hierover schreef ik al eerder een artikel. Recent kwam Pink Gellac uit met The Blossom Collection. Deze collectie is gebaseerd op de lente en zomer en bevat allemaal frisse kleurtjes! Ideaal voor de warme dagen! 

Pink Gellac Blossom Collectie

Pink Gellac Blossom Collectie

De Blossom Collectie bestaat uit 5 gelnagellakjes en zijn allemaal pastelkleurig. Toen ik deze collectie ontving, was ik hier echt super blij mee! Ik ben dol op pastel kleuren en draag ze vaak op mijn nagels. Doordat het gelnagellak is, moet je wel een bijhorende base- en topcoat gebruiken en tussen de laagjes nagellak je nagels onder de lamp stoppen. In dit artikel vind je alle informatie over hoe je gelnagellak juist aanbrengt. Je kan de nagellak dus niet zo gebruiken.

Pink Gellac Blossom Collectie

Pink Gellac 184 Rosey Pink

Pink Gellac Blossom Collectie

Rosey Pink is een prachtige roze kleur. Heel fris en zomers. Ik draag vaak roze kleuren op mijn nagels en ben blij dat ik deze kleur nu in mijn bezit heb. Deze gelnagellak dekt in twee laagjes!

blossom collectie

Pink Gellac 185 Gorgeous Green

Pink Gellac Blossom Collectie

Gorgeous Green is echt een zacht groene kleur. Dit is trouwens mijn eerst groene nagellak die ik in mijn bezit heb. Ik had verwacht dat ik Gorgeous Green niets voor mij zou zijn, maar ik vind het wel fijn om eens af te wisselen! Met twee dunne laagjes dekt deze gellak goed.

blossom collectie

Pink Gellac 186 Precious Lila

Pink Gellac Blossom Collectie

Ik ben dol op pastel paars! Precious Lila is echt mijn favoriete kleur uit de Blossom Collection van Pink Gellac! Vooral tijdens warme dagen draag ik deze kleur graag. Ook deze gellak dekt met twee laagjes.

186-pinkgellac-blossom-preciouslila-swatch1-web1

Pink Gellac 187 Brilliant Blue

Pink Gellac Blossom Collectie

Een babyblauwe kleur kan niet ontbreken bij de Blossom Collectie. Ook dit is één van mijn meest gedragen kleurtjes. Verder dekt deze nagellak in twee laagjes.

blossom collectie

Pink Gellac 188 Charming Nude

Pink Gellac Blossom Collectie

Charming Nude is echt een heel lichte kleur. Voor mijn lichte huid ligt deze kleur net wat te dicht bij mijn eigen huidskleur. Voor dames met een wat donkerdere huid of gebruinde huid zal deze kleur echt prachtig staan! Ook deze kleur dekt in twee laagjes.

blossom collectie

Pink Gellac Blossom Collectie

Mijn mening

De gellak blijft bij mij iets langer dan een week zitten. Echt ideaal! Het duurt wat langer dan gewone nagellak om aan te brengen, maar je hebt er dan ook langer plezier van! Als je een vakantie hebt gepland, kan je voor je vakantie even de tijd nemen om gelnagellak aan te brengen. Zo kan je gedurende de hele vakantie genieten van mooie nagels. De swatch foto’s komen trouwens van de site van Pink Gellac. Deze keer heb ik besloten om niet alle vijf de kleuren te swatchen, aangezien mijn nagels dan erg afzien. De foto’s geven wel een betrouwbaar beeld!

Pink Gellac heeft in totaal meer dan 80 kleuren waaruit je kan kiezen. Mocht pastelkleurige nagellak niets voor jou zijn, kan je een kijkje nemen op de site van Pink Gellac voor andere kleuren! De gellak kost €14,95 per stuk!

Draag jij graag pasteltinten op je nagels?

Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Ohhh nu heb ik NOG meer zin in de zomer ! Die kleuren zijn echt prachtig, ZO jammer dat het not done is om op iedere nagel een andere kleur aan te brengen want het is een HEL om te kiezen haha. Super leuke blog

  2. Ik dacht al WUUUUT die swatch foto’s zijn mooi! Rosy Pink is echt iets voor mij. Wat een mooie kleurtjes zeg. Dat ze een week blijven zitten wanneer je ze zelf aanbrengt is wel positief. Want heel soms durft het toch eens te mislukken bij mij.

  3. Wat een leuke kleurtjes! Ik vind ze allemaal heel mooi, alleen van de groene ben ik niet zo weg. Maar ik vind groen ook gewoon geen mooie kleur, dus dan heb je dat al snel haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *