Photo Diary #3: Afspreken met bloggers!

Photo Diary

Vorige week had ik een drukke, maar leuke week. Ook was het een week van lekker eten en afspreken met vriendinnen en bloggers!

Maandag

Photo Diary 1

Ik had een lange schooldag maandag. Normaal heb ik les van 8u30 tot 12u30, maar deze keer had ik les tot 15u30. Ik heb het echt niet meer gewend om zo lang les te hebben! Rond 16u was ik op mijn kot en filmde ik een video want deze moest de volgende dag online staan. Normaal plan ik mijn YouTube video’s goed in, maar deze keer was dit niet gelukt en heb ik alles ik een snel tempo moeten doen.

Dinsdag

Photo Diary 2

Samen met enkele vriendinnen ging ik een warme appeltaart, een bolletje ijs en slagroom eten in een tearoom. Dit was heel lang geleden dat ik dit nog eens deed en het was super lekker! Ook ontving ik enkele producten van Biomed die ik had gewonnen op de blog van Sofie! Ik kijk er naar uit om deze producten te testen!

Woensdag

Photo Diary 3

Vorige week vertelde ik al dat een vriendin naar het ziekenhuis moest en daardoor kon ze niet mee naar een feestje op zaterdag waar we bitterballen en kipnuggets zouden eten. Woensdag was ze terug in Leuven en besloten we om gewoon zelf bitterballen en kipnuggets te maken. Omdat we op kot geen frituurketel hebben, kochten we bitterballen voor in de over. Deze waren wel oké, maar niet super. De kipnuggets maakten we in de oven.

Donderdag

Photo Diary 4

Donderdag sprak ik af met twee héél leuke bloggers! Romina had ik al eerder ontmoet op een event en Anke zag ik voor de eerste keer. Super gezellig! Eerst dronken we een chocomelk in een chocoladebar in Leuven. Het rook daar echt naar chocolade, zalig! Daarna gingen we nog een hapje eten en ik koos voor balletjes in tomatensaus. Ik had best schrik dat het wat awkward ging worden omdat je elkaar alleen van het internet kent, maar het voelde echt aan alsof we elkaar al veel langer kenden! Zeker voor herhaling vatbaar!

Vrijdag

Photo Diary 5

Toen ik vrijdag thuis kwam, lag er een leuk pakketje op mij te wachten! Pink Gellac stuurde mij een een starterset op en ik ben hier echt super benieuwd naar. Ik ging aan de slag met foto’s maken en volgende week kan je hierover een review verwachten! Vrijdag is trouwens frietjesdag bij ons thuis. Deze week was het geen gezonde week, oeps!

Zaterdag

Photo Diary 7

De reden waarom ik donderdag afsprak met Romina en Anke was omdat Romina in het begin van februari naar Polen is geweest. In Polen is Inglot een stuk goedkoper dan in België en ik mocht mijn bestelling doorgeven aan Romina, super lief! Zaterdag heb ik foto’s gemaakt van het oogschaduw palette dat ik zelf samenstelde en hierover binnenkort meer!

Zondag

Photo Diary 6

Vorige week vertelde ik al dat ik witte chocolade met hazelnoot gekocht had in plaats van witte chocolade met rijst. Mijn mama had dit ook gelezen en daarom kocht ze de juiste chocolade voor mij. Super lief :). Verder werkte ik deze dag voor school en in de avond schreef ik dit artikel.

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

16 reacties

  1. Oooh, hoe leuk dat je die twee bloggers hebt gemeet, ik ben de laatste tijd ook veel aan het meeten en het is echt tof, je merkt meteen die bepaalde klik, waarom weet ik ook niet, hihi. En bitterballen in de oven, klinkt niet slecht hoor eigenlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *