Persoonlijk: ziek, galabal, bloggen

Normaal zou ik vandaag een review op mijn blog posten… maar ik ben ziek. Daarom besloot ik om een persoonlijke update te schrijven. Ik zal jullie vertellen wat er allemaal is gebeurd in mijn leven en wat mij nog te wachten staat. 

Ik ben al enkele dagen ziek (keelontsteking) en uiteindelijk kreeg ik antibiotica. Ik hoop dat ik mij snel beter voel want het is deze avond mijn galabal. Als ik hiervan genoeg foto’s heb, wil ik hier best een artikel over schrijven? Ook heb ik nu twee weekjes vakantie. In deze vakantie ga ik mijn leerstof herhalen, aan mijn blog werken en naar zee gaan. Ik kijk echt uit naar de vakantie, even geen druk van school en gewoon genieten.
In de vakantie heb ik veel meer tijd om aan mijn blog te werken. Hiervan ga ik gebruik maken en ga ik goed vooruit schrijven. Ik zit vol ideetjes en nu heb ik ook de tijd om ze uit te werken. Ook zou ik nu minimum vier artikelen per week schrijven. Op deze dagen kunnen jullie een artikel op mijn blog vinden: 
Dinsdag 
Donderdag 
Zaterdag
Zondag
Dit schema zal vanaf volgende week van start gaan :). 
Op donderdag kunnen jullie trouwens ook een artikel, door mij geschreven, vinden op de blog van Laura. Ik ben hier gastblogger, super leuk! 
Sorry voor dit korte berichtje. Ik kan nauwelijks uit mijn bed vanwege de pijn, maar nu zijn jullie weer op de hoogte! 
Ohja, ik vroeg mij trouwens af of jullie enkele voorkeuren hebben qua artikelen? Laat me weten of je meer reviews, DIY, lifestyle, OOTD, FOTD, … wil zien op mijn blog. Zo kan ik er rekening mee houden! Ook vroeg ik mij af of jullie de lay out zo goed vinden. Vind je alles snel terug op mijn site of kan dit beter? Laat het me weten! En als laatste, om welk uur moeten mijn artikelen online komen? Momenteel komen ze om acht uur online, moet dit later/vroeger?
Liefs, Ellen
Volg mij via twitter bloglovin

18 reacties

  1. Wat balen dat je zo ziek bent, hopelijk knap je snel op!! Het maakt niet uit wanneer jij je artikel online zet, jij moet het doen wanneer jij het wilt. Het moet geen MOETEN om bijvoorbeeld 7 uur worden, maar gewoon wanneer jouw het uitkomt 🙂 Ben benieuwd naar je gala foto's xx

  2. Wat rot dat je zo ziek bent, hopelijk voel je je gauw beter want het zou idd jammer zijn als je je gala moet missen:( Wat leuk dat je ook gastblogger bent, dat wist ik nog niet, ben benieuwd wat voor artikel je gaat schrijven dan. Beterschap!

  3. Je layout ziet er heel overzichtelijk uit. Het is fijn om op je site te zitten. Aw wat vervelend heel veel beterschap, en rust maar lekker uit. Ik vind FOTD's altijd leuk om te zien 😀
    liefs x

  4. Wat balen dat je ziek bent! Heel veel beterschap! <3 En wat een goed rooster van het bloggen! Ik ben benieuwd naar je aankomende artikelen. Ik vind outfits tof om te zien!

  5. Awh, een keelontsteking! Hopelijk werkt die antibiotica snel en knap je gauw weer op! Ik hoop dat het galabal toch nog leuk kan worden! Veel beterschap! Ik mis eigenlijk niks gewoon verder doen je doet het echt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *