PERSOONLIJK Bloggersboekje

Ik nog niet veel over mezelf heb geschreven op mijn blog, maar daar komt verandering in! Vandaag ga ik de tag ‘Bloggersboekje’ invullen. Met deze tag leer je de persoon achter de blog beter kennen. Aangezien ik persoonlijke artikels & tags altijd leuk vind om te lezen, ga ik vandaag de vragen van het ‘Bloggersboekje’ invullen. Veel leesplezier!
NAAM: Ellen.
LEEFTIJD: 18 jaar.


GEBOORTEDATUM: 29 november 1995.

BROERS/ZUSSEN: Ik heb één zus, Maya, ze is 16 jaar. Je zag haar al eens voorbijkomen in dit artikel. Mijn broer Sam is 11 jaar.
LENGTE: Ik ben 1 meter 65. Niet te klein, niet te groot (volgens mij dan :p).
KLAS: Ik zit in de richting economie wiskunde
HOBBY’S: Bloggen, afspreken met vriendinnen, uitgaan, shoppen, eten, …
FAVORIETE VAKKEN: Ik vind economie super interessant! Gelukkig maar, anders zat ik 5 uur per week met tegenzin in de klas.
FAVORIETE SCHRIJVER: Ik geef eerlijk toe dat ik de schrijver van de Twilight boeken, Stephenie Meyer, mijn favoriete schrijfster is.
FAVORIETE TV-PROGRAMMA: Ik kijk eigenlijk heel weinig tv. In het weekend (als ik dan eens kijk) staat de tv meestal op MTV.
FAVORIETE SERIE: Gossip Girl, New Girl, Girls, Vampire Diaries en Hollywood Heights zijn mijn favoriete series. Valt het op dat veel series het woord ‘girl’ hebben?

FAVORIETE FILM: Prom! Heerlijk wegzwijmelen met deze (on)realistische film. Het heeft een voorspelbaar einde, maar dit vind ik persoonlijk niet erg. Tijdens een film met een voorspelbaar einde, kan je even je verstand op 0 zetten en ontspannen.

FAVORIETE ETEN: Lasagne, chocomousse en tiramisu!
IK BEN GOED IN: Ik denk in cupcakes maken. 
IK HEB EEN HEKEL AAN: Mensen die denken dat ze meer waard zijn dan jou. Hierbij is geen verdere uitleg nodig denk ik.
DROOMBEROEP: Geen idee! Ik moet dit jaar beslissen wat ik ga studeren aan de universiteit of hoge school. Ik denk dat ik iets met economie ga volgen, aangezien ik dit een super interessant vak vind.
WAT ZOU JE GRAAG WILLEN: Ik wil ontzettend graag naar Peru! Het lijkt mij een fantastisch mooi land en als ik eenmaal genoeg geld heb, ga ik daar rondtrekken.
FAVORIETE BLOG: Ik heb meerdere favoriete blogs, maar ik kijk elke dag uit naar een artikel van www.lifestylespot.be 
WAT ZOU JE GRAAG WILLEN BEREIKEN MET JE BLOG: Ik wil graag blijven groeien met mijn blog! Momenteel heb 40 volgers, wat echt super veel is (dank je om mij te volgen!), maar ik zou graag eind dit jaar de 100 volgers bereiken.
BLOGGERSDROOM: Blijven groeien met mijn blog! 
WAT IS JE GROTE BLOGGERSTIP: Blog uit passie! Ook vind ik het belangrijk om eerlijke artikels te schrijven. Op donderdag 6 februari kunnen jullie trouwens een handig artikel vinden over dit onderwerp! Hou mijn blog dus goed in de gaten!

Liefs, Ellen

20 reacties

  1. Leuk om te lezen! Ik moest wel even lachen toen ik dat van Peru las, want ze zijn er net over bezig op de radio (wanneer ik deze reactie schrijf) 😀 haha Ik ben trouwens 1m68 en ze noemen mij klein 😀 haha

  2. Leuk om te lezen! Als ik het goed heb gelezen zit je nu in de zesde klas, toch? Ik ga volgend jaar naar de vierde klas en dus moet ik op dit moment mijn vakkenpakket kiezen. Ik twijfel heel erg tussen de profielen Cultuur&Maatschappij en Economie&Maatschappij, doordat ik Economie op dit moment nog niet heb en ik niet weet of ik het aan ga kunnen. Laatst had ik een proefles, en ik vond het heel interessant! Alleen heb ik van een aantal vijfde en zesdeklassers gehoord dat het soms moeilijk is als je niet zo goed bent in wiskunde. Wat is jou ervaring?
    x Isabella

    • Ik volg inderdaad economie wiskunde, dit is waarschijnlijk ietsje anders dan in Nederland. Zelf heb ik 6 uur wiskunde en 5 uur economie per week, maar in België kan je ook kiezen voor economie talen en dan heb je 3 uur wiskunde (dus je hoeft niet zo goed in wiskunde te zijn om economie aan te kunnen :)). En ik denk trouwens als je je een beetje inzet en oplet tijdens de les dat je het zeker gaat lukken :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *