Painterly Paint Pot MAC

Painterly Paint Pont Mac

De Paint Pot in de kleur Painterly van MAC is één van mijn nieuwe aanwinsten. Ik wil vaker experimenteren met ooglooks en daarom besloot ik te investeren in een goede oogschaduwbasis. Een oogschaduwbasis zorgt voor een egaal oogoppervlak, intensere oogschaduws en garandeert dat je ooglook langer en mooier blijft zitten. Om een mooie ooglook te creëren, is de basis van belang en de Paint Pot van MAC helpt mij bij het maken van mooie ooglooks!

Paint Pot MAC

Painterly Paint Pont Mac

Paint Pot van MAC is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar Painterly en Soft Ochre zijn de bekendste Paint Pots. Beide zijn geschikt om een egale basis te creëren. Ik heb vaak last van zichtbare adertjes op mijn oogleden en die kan je camoufleren door de Paint Pot te gebruiken. Painterly heeft een roze ondertoon en Soft Ochre een gelere ondertoon. Omdat mijn huid meer een roze ondertoon heeft, kocht ik Painterly.

Painterly

Painterly Paint Pont Mac

Links zie je een swatch van Painterly en je ziet meteen dat dit een roze ondertoon heeft. Op de rechter foto heb je links een bruine oogschaduw en rechts een combinatie van de paint pot met de bruine oogschaduw. Je merkt meteen dat de kleur veel intenser overkomt.

Tijd om een ooglook in combinatie met deze Paint Pot te maken! Painterly brengt wat stroef aan, maar blijft daarna echt muurvast zitten! Ik gebruikte een budget oogschaduw palette van MUA. De oogschaduws van het Undress Me Too palette zijn niet allemaal super gepigmenteerd en daarom leek mij het leuk om te testen hoe Painterly deze oogschaduws zou laten uitkomen.

Painterly Paint Pont Mac 4

Wow, de oogschaduws komen super mooi naar voor! Ik heb deze combinatie nu zo’n hele dag op en op het einde van de dag lijkt het net of je de ooglook net gemaakt heb. De oogschaduw trekt niet in de lijntjes en blijft echt muurvast zitten!

Painterly Paint Pont Mac

Mijn mening

Painterly is net wat ik zoek in een goede oogschaduwbasis! Het brengt misschien wat stroef aan, maar voorziet mijn ogen van een laagje concealer waardoor de adertjes minder opvallen. Verder blijft mijn oogschaduw echt muurvast zitten gedurende een hele dag en trekt het niet in lijntjes. Top product dus!

MAC Paint Pot is verkrijgbaar bij MAC voor €20,00.

Heb jij een Paint Pot van MAC?

Liefs, Ellen

16 reacties

 1. Hij is goed he? Deze heb ik ook 😉 mijn allereerste paint pot was Bare Study. Een hele mooie champagne kleur. Maar die is ondertussen na 5 jaar wel uitgedroogd haha!

 2. Dit ziet er goed uit! Ik wil ook een duurdere oogschaduwbasis gaan aanschaffen. Momenteel gebruik ik die oranjeachtige van Essence, maar ik ben er niet echt tevreden over. Ik zou graag de primer potion van Urban Decay hebben, maar deze paint pot van MAC ziet er ook veelbelovend uit 🙂

 3. Hey Ellen!

  Heel leuk dat je de Paint Pot ontdekt hebt én dat hij jou bevalt!
  Ik gebruik hem al een hele poos en leerde hem kennen dankzij mijn make-up opleiding.
  Zelf heb ik geen last van adertjes op mijn oogleden, maar gebruik ik hem als primer om mijn oogschaduw langer te behouden. Ik ben echt fan!

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

 4. Wauw, over Painterly hoor ik ook veel goeds over! Fijn dat hij ook prettig werkt. Mocht mijn oogschaduwbasis van Urban Decay opraken ga ik hem zeker eens proberen! 🙂 Je hebt een leuke blog zeg, ik ga je volgen op Bloglovin’!
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *