OPI Kanpai OPI!

Wie houdt er niet van mooi gelakte nagels? Ik in ieder geval wel. OPI bracht een Tokyo nagellakcollectie uit en ik testte daarvan de Kanpai OPI! kleur uit. Ontdek hoe de kleur op mijn nagels eruit ziet.

OPI Kanpai OPI!

De OPI Tokyo nagellakcollectie bestaat uit twaalf zomerse kleuren. Het zijn één voor één vrolijke kleuren. Ik ontving Kanpai OPI!, een paars blauwe kleur.

Ik bespreek hieronder kort welke stappen ik onderneem om mijn nagellak langer te laten zitten.

OPI base coat

Om ervoor te zorgen dat je nagellak langer blijft zitten, gebruik je een base coat. Dit doorzichtig laagje nagellak zorgt voor een goede basis en stopt het verkleuren van je nagels. Dit kan namelijk gebeuren als je rode of blauwe nagellak gebruikt.

OPI Kanpai OPI!

OPI Kanpai OPI!

Nadat de base coat is opgedroogd, kan het aanbrengen van kleur op de nagels beginnen. Kanpai OPI! is onderdeel van de Tokyo collectie. Het is een vrolijke paars blauwe kleur waarin je een grijze ondertoon kan vinden.

OPI Tokyo nagellakcollectie Kanpai

Laat ik het even hebben over het borsteltje van de nagellak OPI. Het borsteltje is van belang om makkelijk en precies je nagels te kunnen lakken. Het is een fijn borsteltje waarmee je makkelijk en snel drie stoken kan zetten zodat je hele nagel bedekt is.

OPI Tokyo nagellakcollectie Kanpai

De nagellak zelf heeft twee dunne laagjes nodig om een volledige dekking te bekomen.

OPI top coat

Nadat de kleur er op zit, breng ik een top coat aan. Op deze manier krijgen je nagels extra glans en blijft de kleur nog langer zitten.

OPI Kanpai OPI!

Het resultaat

Het eindresultaat van de OPI Kanpai OPI! nagellak. Een mooie kleur die perfect bij de zomer past. Je hebt twee laagjes van de kleur zelf nodig om een mooie dekking te bekomen. De nagellak blijft drie tot vier dagen perfect zitten en daarna begonnen er stukjes aan de bovenkant te verdwijnen. OPI staat bekend om zijn kwaliteitsvolle nagellak en dat heb ik met deze kleur ook ondervonden.

OPI Kanpai OPI!

OPI is verkrijgbaar bij Planet Parfum en kost €14,90.

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *