Oogschaduwkwasten / Budget Tuesday

Om een mooie ooglook te maken, gebruik je het best oogschaduwkwasten om de oogschaduw mee aan te brengen. Kwasten hoeven helemaal niet duur te zijn. Zelf heb ik al een jaartje kwasten van HEMA en ik moet zeggen dat ze erg fijn werken en niet veel kosten. Kijk je even mee?

Om mijn oogschaduw over mijn gehele oog aan te brengen, gebruik ik deze stevige kwast van HEMA. Ik gebruik deze om oogschaduw aan te brengen onder de wenkbrauwen, in de binnenste ooghoek en over het gehele ooglid. Een multifunctionele kwast dus. De haartjes voelen stevig aan en de kwast verliest geen haartjes tijdens het wassen.

 

De enige blendingkwast die ik in mijn bezit heb, is er eentje van HEMA. De haartjes voelen zacht aan en de kwast verliest ook nauwelijks haartjes tijdens het wassen. Ik vind dat deze kwast de oogschaduw kleuren mooi in elkaar laat overlopen en ben er dus erg tevreden over. Een aanrader!
Mocht je dus opzoek zijn naar oogschaduwkwasten die niet al te veel geld kosten, neem dan eens een kijkje bij HEMA. De exacte prijzen weet ik niet, maar het zal wel niet meer dan 5 euro kosten. Je kan eigenlijk alleen al met bovenstaande kwasten een mooie look maken en ze werken beter dan de sponsapplicator die in de meeste oogschaduw palettes zitten! Welke budget kwasten raad jij aan?

 

Liefs, Ellen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *