Ooglook met Max & More Nude Eyes oogschaduw palette / Budget Tuesday

Het is weer dinsdag en dat wil zeggen een nieuw artikel met budget producten! Deze keer besloot ik een ooglook te maken met alleen maar cheap producten én met een nude oogschaduw palette van de Action. 

Voor de ooglook gebruik ik 4 kleuren van het Nude Eyes palette van de Action. Aan onderstaande swatches kan je zien dat dit palette echt slecht gepigmenteerd is. Ik bracht daarom een oogschaduw basis van Essence eronder, maar helaas de kleuren geven nauwelijks kleur af op mijn ogen. Ook zijn ze heel kruimelig en blenden ze niet makkelijk. Niet het beste budget oogschaduw palette dus.
Op mijn ooglid bracht ik de tweede kleur van de tweede rij aan. In de crease bracht ik een mix van de twee donkerste kleuren aan en om te highlighten in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen bracht ik de lichtste kleur aan.

 

Ik heb aardig wat budget oogschaduw paletten, maar weinig budget mascara’s. Ik koop eigenlijk altijd mijn vertrouwde favoriete mascara van Max Factor en heb daarom maar één echte budget mascara. In deze ooglook gebruik ik de I Love Extreme Crazy Volume Mascara van Essence. Ik moet heel eerlijk zeggen dat dit niet zo’n fantastische mascara is. Mijn wimpers blijven al snel aan elkaar plakken en dat is niet de bedoeling.
De uiteindelijke look:
De ooglook is helaas niet geworden zoals ik had gehoopt. Er zit nauwelijks kleurverschil in het oogschaduw palette. Geen aanrader dus. Verder vind ik de mascara niet al te super, maar er valt mee te werken. Ik ben benieuwd wat jullie van deze look vinden!

 

Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

 

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *