Ooglook met Essence All About Nude

De laatste look die online kwam, is alweer een tijdje geleden. Deze keer besloot ik om een ooglook te maken met alleen maar producten van Essence, lekker goedkoop dus! Ik kon geen hele make-up look maken met Essence producten aangezien ik niet alles in mijn bezit heb, dus daarom alleen een ooglook. Hopelijk vinden jullie dit alsnog een leuk artikel!

 

Mijn ooglook is vrij neutraal gebleven met mooie bruine tinten en een dikke laag mascara. De oogschaduw en mascara zijn budgetvriendelijk want het is van het merk Essence. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt? Kijk dan even mee :).

 

 

Als eerste bracht ik de BB Cream van Yves Rocher aan op mijn gezicht (all time favorite), daarna een beetje concealer onder de ogen. De concealer die ik gebruik is van Collection. Vervolgens poeder ik mijn gezicht af met een poeder van Jane Iredale en breng ik mijn geliefde blush van The Balm aan op de appeltjes van mijn wangen. Hierna ga ik aan de slag met de ooglook, maar dit ga ik later in dit artikel uitleggen. Als laatste breng ik een fijne lipbalsem van Yves Rocher aan die ook een beetje kleur geeft en kam ik mijn wenkbrauwen even door.

 

 

 

Om te beginnen met de budget ooglook breng ik I <3 Stage Eyeshadow Base aan. Zo blijft mijn oogschaduw langer mooi zitten. Voor de ooglook gebruik ik het All About Nude pallet van Essence. Dit pallet bevat mooie kleuren voor elke dag en de kwaliteit is prima voor zo’n budget pallet. De kleuren die ik heb gebruikt heb ik aangeduid met een ‘X’. Als eerste breng ik al deppend de licht roze kleur aan. Daarna breng ik de donkerbruine kleur aan in mijn arcadeboog en blend ik dit mooi tot één geheel. Onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoeken breng ik de witte highlighter aan. Verder werk ik de ooglook af met een flinke laag mascara. Ik gebruik de Get Big Lashes Mascara van Essence, deze heeft een dik borsteltje, waar ik niet zo’n fan van ben, maar geeft wel veel volume en past mooi bij deze ooglook!
Ik ben misschien niet de beste in het maken van ooglooks, maar door het meer te oefenen leer je het alleen maar. Ook ben ik benieuwd naar jullie reacties, opmerkingen over deze look zodat ik misschien wel wat leer van jullie! Laat mij in ieder geval weten wat jullie van dit soort artikelen vinden zo kan ik hier in de toekomst rekening mee houden.

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

29 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *