OGX Renewing Argan Oil Of Morocco

OGX Renewing Argan Oil Of Morocco: mijn ervaring met dit merk.

OGX Renewing argan oil of Morocco 6

Een tijdje terug leerde ik OGX (Organic) kennen en dit merk heeft een breed assortiment haarproducten. De producten bevatten natuurlijk ingrediënten die je haar herstellen, voeden en verzorgen. De bekendste shampoo en conditioner uit hun assortiment is Renewing Argan Oil of Morocco.

Verpakking OGX Renewing Argan Oil of Morocco

OGX Renewing argan oil of Morocco 6

De verpakkingen van alle shampoos en conditioners van OGX zijn heel herkenbaar. De verpakking is afgerond naar boven en voorzien van vrolijke kleurtjes. De blauwe verpakking vind ik heel tof staan in de badkamer en oogt fris. Verder is het dopsel voorzien van een handig systeem: wanneer je de fles omdraait, loopt er geen product uit. Een handig detail!

OGX Renewing Argan Oil of Morocco Shampoo

OGX Renewing argan oil of Morocco 6

De shampoo van OGX bevat argan olie en zorgt voor glans, zachtheid en veerkracht. Deze shampoo zal de vochtbalans van je haar op peil te houden en ervoor zorgen dat je haar niet uitdroogt tijdens het drogen met een haardroger en het laten drogen in de zon.

Het belangrijkste voor mij is dat een shampoo mijn haar goed schoonmaakt, maar ook verzorgt. Dit doet de shampoo goed en mijn haar voelt erg schoon na het wassen. Verder vind ik de geur ook heel aangenaam.

OGX Renewing Argan Oil of Morocco Conditioner

OGX Renewing argan oil of Morocco 6

De conditioner van OGX bevat argan olie en zorgt voor glans, zachtheid en veerkracht. Deze shampoo zal de vochtbalans van je haar op peil te houden en ervoor zorgen dat je haar niet uitdroogt tijdens het drogen met een haardroger en het laten drogen in de zon.

Als ik mijn haren was, vind ik het belangrijk om de punten te voorzien van conditioner om zo zachter haar te krijgen en om sneller alle knopen uit mijn haar te krijgen. De conditioner van OGX heeft een lekkere geur en verzorgt naar mijn gevoel mijn haar goed. Wel voelt mijn haar minder zacht aan dan na het gebruiken van een andere conditioner. Dit is wel een minpuntje.

Hieronder zie je een foto van de substantie van de shampoo (links) en de conditioner (rechts).

Mijn ervaring met OGX

Mijn eerste ervaring met OGX is zeer positief. De shampoo vind ik heel fijn en maakt mijn haar goed schoon. De conditioner vind ik persoonlijk iets minder fijn. Het doet wel wat het moet doen, maar maakt mijn haar niet super zacht.

OGX is verkrijgbaar bij DI, bol.com,… en kost ongeveer €10,00 per fles. 

Liefs, Ellen

6 reacties

  1. Ik vind het een hele fijne shampoo en conditioner voor mijn krullende haar. Vind het alleen jammer dat het best aan de prijzige kant is. Wanneer ik in Duitsland ben neem ik meestal een fles mee, want daar is ‘ie net wat goedkoper dan in NL.

  2. Lijken me fijne producten! Alleen de turquoise flessen staan al super leuk in de badkamer: lekker zomers! Ik heb zelf nog geen ervaring met OGX maar daar ga ik binnenkort verandering in brengen.

  3. Ik heb nu de bordeau fles gekocht met keratine voor langer en gezonder haar zonder pluis. Ik heb de shampoo conditioner en haarcrème (op vochtig haar aanbrengen) ik ben benieuwd ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *