NYX Soft Matte Lip Cream

nyx soft matte lip cream

Op zoek naar een budgetvriendelijke matte lipstick? NYX scoort met haar Soft Matte Lip Cream! Ik heb vier exemplaren van de gehypete lip creams (Stockholm, Cannes, Rome en Copenhagen) en ik review ze in dit artikel. Is NYX Soft Matte Lip Cream de hype waard?

NYX Soft Matte Lip Cream

nyx soft matte lip cream

nyx soft matte lip cream

Over

Wat is er zo speciaal aan de Soft Matte Lip Cream? Het is geen lipstick, maar ook geen lipgloss. De lipstick heeft een aparte structuur. Verder hebben deze lip creams ook een aparte geur (vanille geur!), zijn ze intens gepigmenteerd en hebben ze een sponsapplicator. Er zijn 34 kleuren verkrijgbaar en deze hebben allemaal een plaatsnaam gekregen. Tussen deze kleuren zitten een aantal heel populaire kleurtjes die vaak uitverkocht zijn. Zo zijn Cannes en Stockholm vaak uitverkocht en wat was ik blij toen ik deze kleuren kon bemachtigen! De reden waarom ze zo populair zijn? Je krijg voor weinig geld veel kwaliteit. Logisch dat iedereen fan is!

nyx soft matte lip cream

nyx soft matte lip cream

nyx soft matte lip cream

Ik kocht Stockholm, Cannes, Rome en Copenhagen. Eén voor één bespreek ik de kleuren en laat ik swatches en full face foto’s zien.

NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm

nyx soft matte lip cream stockholm swatch

nyx soft matte lip cream stockholm swatch

nyx soft matte lip cream stockholm

nyx soft matte lip cream stockholm

Stockholm is een mid-tone beige roos. Het neigt wat naar bruin roos en is echt de perfecte nude kleur. Ik vind het een perfect kleurtje voor wanneer ik een opvallende ooglook draag. Dit is een populaire kleur en ik snap waarom! De lipstick is goed gepigmenteerd en brengt egaal aan. Verder blijft deze lipstick lang zitten. Het is een echte favoriet geworden!

NYX Soft Matte Lip Cream Cannes

nyx soft matte lip cream cannes

nyx soft matte lip cream cannes swatch

nyx soft matte lip cream cannes

Cannes behoort ook tot de populaire kleuren. Zo is Manon Tilstra (Nederlandse vlogger) helemaal fan van deze kleur. Het is een mauve kleurtje en echt prachtig voor elke dag. Ook deze Soft Matte Lip Cream is intens gepigmenteerd, brengt egaal aan en droogt mat op.

NYX Soft Matte Lip Cream Rome

nyx soft matte lip cream rome

nyx soft matte lip cream rome

nyx soft matte lip cream rome

De kleur Rome leerde ik kennen door Romina en sinds ik deze in mijn bezit heb, draag ik het bijna dagelijks. Het is echt mijn go to kleur. Deze kleur heeft een rode ondertoon en is net wat opvallender dan de twee kleuren hierboven, maar het is nog steeds een kleurtje voor elke dag. Het blijft lang zitten en brengt makkelijk aan door de kleine sponsapplicator. Deze lip cream is bijna op en dat zegt wel genoeg zeker?

NYX Soft Matte Lip Cream Copenhagen

nyx soft matte lip cream copenhage

nyx soft matte lip cream copenhagen

nyx soft matte lip cream copenhagen

nyx soft matte lip cream copenhagen

En als laatste heb ik nog een opvallende kleur, namelijk Copenhagen. Over deze kleur ben ik iets minder enthousiast. Dit is een vrij felle kleur en brengt helaas niet helemaal egaal en dekkend aan. Voor een perfecte dekking heb ik toch een aantal lagen nodig en de kleur krijgt ik niet helemaal egaal aangebracht. Het is wel een ontzettend mooie opvallende kleur, maar ik vind de kwaliteit net iets minder.

Conclusie

nyx soft matte lipcream

Ik snap waarom iedereen zo’n fan is van de NYX Soft Matte Lip Cream! Mijn favoriete kleuren zijn Stockholm, Cannes en Rome. Vooral Rome want deze kleur heb ik al bijna opgemaakt en zit standaard in mijn tas. De lipstick blijven lang zitten, de lichte kleuren brengen egaal aan en dekken goed. Over de donkere kleur Copenhagen ben ik iets minder te spreken. Wanneer ik nog eens een NYX winkel bezoek, neem ik zeker nog een aantal kleurtjes mee!

NYX Soft Matte Lip Cream kost €7,65 en kan je o.a. bestellen op Douglas

Welke kleur zou jij aanschaffen?

Liefs, Ellen

15 reacties

  1. Leuk dat Stockholm zo’n favoriet is geworden! Heb ik toch de goede uitgekozen in Londen voor je, hihi.
    Ik heb alle 4 deze kleurtjes ook en ben het helemaal met je eens: Copenhagen krijg ik helaas ook niet mooi egaal dekkend. Zo zonde want het is een prachtige kleur!

  2. Fijne review, met supermooie foto’s!
    Ik heb ook enkele van die kleurtjes. Ik ben in tegenstelling tot jou wel fan van de donkere kleur en hij dekt bij mij wel goed (misschien gebruik ik daar ook echt veel van). Het enige wat mij echt mateloos stoort, is de geur. Ik ben geen fan van felgeurende producten, en dat hebben deze lipsticks wel. Dat is voor mij een minpuntje aan deze producten.

  3. Leuke kleurtjes! Ik ben vooral fan van ‘Stockholm’ denk ik! 😉 Ik heb thuis ook een nude kleurtje, maar dan wel van de lingerie collectie. Ook heel erg mooi! NYX is echt wel een goed merk, met betaalbare kwaliteit 🙂

  4. Ik heb ondertussen al 5 soft matte lip creams, haha. Ik ben ook helemaal fan. Copenhagen heb ik onlangs gekregen met kerst en die moet ik nog proberen. Ik hoop niet dat hij net zo tegenvalt, want ik heb er eigenlijk hele hoge verwachtingen van!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *