NYC Expert Last Lip Lacquer 203 FiDi Fuchsia / Budget Tuesday

Mijn dagelijkse make-up look ziet er tegenwoordig zo uit: een dun laagje foundation, concealer, poeder, mascara en een felle lipkleur. Het lijkt alsof je uren aan je make-up hebt besteed, maar in werkelijkheid neemt deze look maximum 10 minuutjes in beslag. Meestal draag ik de kleur FiDi Fuchsia van de Expert Last Lip Lacquer van NYC. Budget en goede kwaliteit, daar hou ik van!

 

NYC Expert Last Lip Lacquer is eigenlijk een vloeibare lipstick. Ik kocht FiDi Fuchsia, een fel roze/ framboos kleurtje. Ideaal voor de zomer! De lip lacquer heeft een sponsapplicator. Hiermee kan je de lipstick/lipgloss precies aanbrengen.

Ik heb geen swatch gemaakt, maar ik denk dat duidelijk is dat de lip lacquer een super goede dekking geeft! De lipstick/gloss is eerst super glazend, maar daarna droogt ie wat op. Het eindresultaat is een licht glanzende finish. Mooi! Het voelt trouwens heel erg fijn aan op je lippen. Je merkt natuurlijk wel dat je lipstick draagt, maar het voelt niet oncomfortabel aan!
NYC Expert Lip Lacquer overleeft een koekje en drankje, maar na een middagmaal/avondmaal moet je wel even bijwerken. De houdbaarheid vind ik dus dik oké!

 

Ik ben enthousiast over deze knallende lip lacquer van NYC. Voor €3,49 heb je een kwalitatief goed product. De NYC Expert Last Lip Lacquer blijft lang zitten, heeft een licht glanzende finish, voelt comfortabel aan en is nauwkeurig in gebruik. Een ideaal zomers en budgetproof product!
Liefs, Ellen

 

 

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *