Nuxe Rêve De Miel + Micellair Reinigingswater

Nuxe

Nuxe is een Frans merk en is bekend geraakt door o.a. Huile Prodigieuse en lippenbalsem Rêve De Miel. Dit merk is verkrijgbaar bij de apotheek en kan je ook online verkrijgen bij 24pharma. Zelf leerde ik dit merk kennen doordat de dermatoloog Rêve De Miel aanraadde voor mijn droge lippen. Sindsdien ben ik fan! In deze blogpost vind je een review van de bekende lippenbalsem en het micellaire water van Nuxe!

Nuxe Eau Démaquillante Micellaire

Nuxe Eau Démaquillante micellaire

Nuxe Eau Démaquillante micellaire

Micellair Reinigingswater kan je nooit genoeg hebben! Nuxe heeft in haar assortiment een micellair reinigingswater met rozenblaadjes. Dit product is geschikt voor het gelaat en de ogen. Verder bevat het geen alcohol en parabenen. Dit flesje van 35ml zat bij mijn bestelling en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Ik heb al vaak micellair water getest en ook dit micellair reinigingswater vind ik een topper. Ook de geur van het product vind ik lekker en het product haalt mijn gezichtsmake-up grondig weg. Voor een flesje van 100ml betaal je €8,40. Het is niet het goedkoopste micellaire water, maar wel een heel goed! Wanneer je echt een gevoelige huid hebt, kan dit micellaire water iets voor jou zijn!

Nuxe Rêve De Miel

Nuxe Rêve de miel

Nuxe Rêve de miel

Rêve De Miel is echt een oplossing voor extreem droge lippen. Het is een heel voedende lippenbalsem die ruikt naar honing. Het voedt, herstelt, kalmeert en beschermt de lippen. De lippenbalsem heeft een heel rijke structuur en voelt zalig aan op mijn droge lippen. Voor ik ga slapen, breng ik een royale laag aan op mijn lippen en als ik opsta, zijn mijn lippen super zacht. De balsem zit in een potje en daarom neem ik deze niet graag mee onderweg. Wel bestaat deze lippenbalsem in stick vorm, waardoor deze variant makkelijker is om mee te nemen. Nuxe Rêve Du Miel kost €10,00 voor een pot van 15g.

De producten van Nuxe zijn verkrijgbaar bij de apotheek, maar ook online via 24pharma. 

Kende jij Nuxe al?

Liefs, Ellen

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *