NIVEA Micellair Water

Op mijn Facebookpagina plaats ik regelmatig een update over producten die worden gelanceerd, een kijkje achter de schermen,… Zo kon je ook al zien dat Nivea haar assortiment micellaire waters uitbreidt.  Ik schreef al eerder een blogpost over het 3-in-1 Micellair Water en daar was ik redelijk enthousiast over. Nivea bracht onlangs 2 nieuwe micellaire waters uit en deze heb ik ondertussen getest en gekeurd.

Waarom gebruik ik micellair water?

Al meer dan een jaar gebruik ik dagelijks micellair water om mijn make-up te verwijderen. Ik vind dit een fijne manier die niet veel tijd in beslag neemt. Na een lange dag heb ik niet veel zin om mijn make-up te verwijderen, maar gaan slapen met make-up wil ik ook niet. Daarom zocht ik naar een snelle manier van verwijderen en micellair water is daar geschikt voor.

NIVEA Verzachtend & Verzorgend Micellair Water voor de droge huid – €4,39

Het micellair water voor de droge huid is op basis van zachte Amandelsolie. Deze olie staat bekend om haar verzachtende, kalmerende en beschermende eigenschappen. Ideaal dus voor de droge huid.

NIVEA Verfrissend & Verzorgend Micellair Water voor de normale/gemengde huid – €4,39

Het Verfrissend & Verzorgend Micellair Water voor de normale/gemengde huid is verrijkt met Vitamine E. Vitamine E heeft anti-oxidante eigenschappen.

NIVEA Sensitive & Verzorgend Miceallair Water voor de gevoelige huid – €4,59

Het micellair water voor de gevoelige huid kon je al eerder vinden in het assortiment van NIVEA. Hierover schreef ik enkele maanden geleden een positief review. Het enige minpunt dat ik toen kon bedenken was de prijs. Ik vond het iets te duur, maar NIVEA heeft ondertussen de prijs aangepast en het enige minpuntje dat ik had is verdwenen. Dit micellair water is op basis van Dexpanthenol en Druivenpitolie.

Doet het Micellair Water van NIVEA zijn werk goed?

Dat gaan we nu eens testen! Ik breng op mijn arm een swatch van een HEMA lipstick aan. Deze blijft lang zitten en heeft een mooie roze kleur. Nadien breng ik wat micellair water voor de droge huid aan op een watje en veeg ik over de lipstick. Na één veeg is de lipstick nog niet helemaal verwijderd. Na een aantal keer zachtjes vegen is de lipstick helemaal verdwenen van mijn arm. Wanneer ik mascara wil verwijderen, gebruik ik het lieft een reiniger op basis van olie. Micellair water verwijdert mascara niet al te best, vooral bij waterproef mascara. Wel vind ik het ideaal om foundation en lipstick te verwijderen.

Conclusie

Mijn gezicht reinigen gaat makkelijk en snel met micellair water. Ik merk eigenlijk weinig verschil tussen de micellaire waters van verschillende merken. Deze van NIVEA vind ik zeker fijn. Ik gebruik op dit moment de NIVEA Verzachtende & Verzorgende Micellair water voor de droge huid. Hiermee verwijder ik ’s avonds snel mijn make-up en nadien kan ik gaan slapen. Perfect voor een student die ’s avonds niet al te veel zin/tijd heeft om make-up weg te halen.
Liefs, Ellen
Deze producten heb ik ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *