Nivea Hairmilk: haarverzorging op maat

Nivea Hairmilk

Nivea lanceert een compleet nieuw gamma haarverzorging dat geschikt is voor elke haarstructuur. Aangezien ik mijn haar dagelijks was, wissel ik vaak van shampoo en nam ik de haarverzorging Nivea Hairmilk onder de loep. De naam riep meteen al enkele vragen bij mij op. Melk om je haar te wassen? Ik testte het uit!

Nivea Hairmilk

Nivea Hairmilk

Nivea Hairmilk

Wat is er zo speciaal aan Nivea Hairmilk?

Nivea Hairmilk lanceert een gamma herstellende verzorgingsproducten voor drie haarstructuren: fijn, normaal en dik haar dat droog en beschadigd is. Elk haartype heeft een andere verzorging nodig en daarom omvat deze collectie per haarstructuur een shampoo, conditioner en verzorgende wonderspray. In deze producten zitten melkproteïnen en eucerit. Melkproteïnen versterken het haar van binnenuit en eucerit omhult het haar met een laagje en beschermt het.

De producten voor fijn haar hebben een licht geconcentreerde en verzorgende formule. Fijn haar is delicaat, glad, breekt gemakkelijk en mist volume. Daarom zullen de producten voor fijn haar het haar niet verzwaren.

Dik haar is makkelijker doordringbaar en vaak droger. Daarom heeft de formule van Nivea Hairmilk een rijkere en geconcentreerde formule om te voeden.

Ik testte de producten voor normaal haar. Hierbij is de formule ook weer aangepast aan de haarstructuur.

Nivea Hairmilk herstellende shampoo

Nivea Hairmilk

De shampoo heeft een typische Nivea geur en schuimt zoals een shampoo moet schuimen. Mijn haar voelt na eenmaal wassen proper aan wat niet altijd het geval is bij sommige shampoos. Wat mij nog opvalt, is dat de shampoo eruit ziet als melk. De naam hebben ze dus goed gekozen.

Nivea Hairmilk Shampoo kost €3,39.

Nivea Hairmilk verzorgende conditioner

Nivea Hairmilk

De conditioner is dik van textuur en dat heb ik graag. Ik breng dit na het wassen aan en laat het eventjes inwerken. Het is niet noodzakelijk, maar dit doe ik met vrijwel elke conditioner. Daarna spoel ik het grondig uit. Ook hier is de typische Nivea geur weer aanwezig. Mijn haar voelt na het wassen heel zacht en is makkelijk doorkambaar.

Nivea Hairmilk Conditioner kost €3,39.

Nivea Hairmilk verzorgende wonderspray 

Nivea Hairmilk

Nivea noemt dit de verzorgende wonderspray wat bij mij veel verwachtingen schept. Het is een product dat zeven voordelen heeft. Het verzorgt, ontklit, beschermt tegen hitte, versterkt, geeft volume, creëert glans en vermindert de kans op afgebroken fijn haar en hydrateert normaal haar. Het kan zowel op vochtig als droog haar gebruikt worden.

Ik heb lang haar en het doorkammen daarvan is soms echt pijnlijk en niet leuk om te doen. Na het wassen gebruik ik altijd een spray van de kapper om de klitten te verwijderen. Nu heb ik mijn spray van de kapper verwisseld voor eentje van Nivea. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd. Het werkt fijn en is goedkoper dan mijn spray van de kapper. Dit is voor mij zeker een top ontdekking!

Nivea Hairmilk verzorgende wonderspray kost €5,49. 

Nivea Care&Hold Styling Spray 

Nivea Hairmilk

Als laatste zat er in de doos die ik ontving een styling spray. Nu ben ik geen expert op het gebied van styling spray. Wanneer ik mijn haar krul, fixeer ik het met een spray maar voor de rest gebruik ik het niet. Mijn eerste indruk is dat het een fijn product is en doet wat het moet doen.

Mijn mening

Nivea is qua haarverzorging geen onbekende meer voor mij. Ik gebruik veel verschillende shampoos en wissel vaak af. Ik ben tevreden van Nivea Hairmilk. Het doet wat het moet doen: haar verzorgen en schoonmaken. Ook de verzorgingsspray en styling spray vond ik fijn in gebruik.

Wat vind jij van deze producten?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *