Follow:
Beauty

Nivea Care

Nivea Care

Nivea bracht onlangs een nieuwe crème uit. Iedereen kent de blauwe klassieke pot (en geur) van Nivea wel en na Nivea Soft is er nu Nivea Care. Waar de Nivea Creme een rijke structuur heeft, heeft de Care versie eerder een luchtige structuur. Tijd om dit product te testen! 

Nivea Care

Nivea Care

Nivea Care

Nivea Care kan je voor zowel je gezicht als lichaam gebruiken. De crème zou intensief voedend zijn en zou snel in de huid trekken. Bovendien zou de crème niet plakkerig aanvoelen. Voor mijn huid is dit ideaal. Ik heb een vrij droge huid die echt behoefte heeft aan rijke crèmes, maar ik heb er een hekel als een crème niet intrekt.

Nivea Care

Net zoals de Nivea Creme heeft Nivea Care de typische geur van Nivea. Ik hou echt van deze geur en deze doet mij denken aan mijn mama omdat zij altijd gezichtsproducten gebruikt van Nivea. De crème is makkelijk smeerbaar en voelt fris aan op de huid. Het voedt mijn droge huid voldoende en voelt totaal niet plakkerig aan. Na het insmeren van mijn benen kan ik meteen mijn broek aantrekken! Een leuk detail: in plaats van oliedruppels in water toe te voegen, heeft Nivea een voedende wax aan de crème toegevoegd. Wanneer dit in contact komt met de huid, smelten de waxkristallen zeer snel op de huid en dit voedt de huid diepgaand.

Ik gebruik zelf de crème het liefst voor mijn lichaam. Voor mijn gezicht blijf ik bij mijn standaard producten en daar komt niet zo snel verandering in.

Nivea Care 2

Nivea Care

Mijn mening over Nivea Care

Nivea Care is perfect om de normale en droge huid te hydrateren. De substantie van de crème vind ik heel prettig werken. Het is geen al te vaste structuur, maar ook niet al te vloeibaar. Het zit daar net middenin. De crème voelt fris aan en laat geen plakkerig gevoel na. Ook is de crème voorzien van een lekkere Nivea geur en daar hou ik wel van! Ik vind het een fijn product voor mijn droge benen. Wel zou ik de crème niet zo snel voor mijn gezicht gebruiken.

Nivea Care kost €3,49 voor 100ml en is verkrijgbaar in grootwarenhuizen.

Gebruik jij een crème van Nivea?

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

7 Comments

 • Reply Sanne

  Ik heb bij verschillende zones op mijn gezicht, tekenen van droogheid. Dus deze crème kan goed van pas komen!

  22 maart 2016 at 7:53 am
 • Reply Maaike

  Nivea is altijd fijn! Ik heb er niet deze crème van, maar ik gebruik wel altijd een dagcrème van Nivea. Blijft een goed merk 🙂

  22 maart 2016 at 11:04 am
 • Reply Rochella

  Altijd fijn als een creme goed in de huid trekt. Ik heb ook echt een hekel als de creme echt op de huid blijft zitten ipv in te trekken.

  22 maart 2016 at 12:00 pm
 • Reply Saraya

  Oo ik hou van het typische Nivea geurtje, klinkt als een fijne créme 🙂
  X

  22 maart 2016 at 8:16 pm
 • Reply Jana

  Nivea stelt mij nooit teleur! Vind hun producten erg fijn 🙂

  22 maart 2016 at 9:26 pm
 • Reply Kiss & Make-up

  Oh de nostalgie… 🙂

  23 maart 2016 at 11:21 am
 • Reply Mariska

  Vind nivea zo fijn!

  23 maart 2016 at 9:23 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.