Nivea Body Oil in Lotion

Nivea body oil in lotion

Nivea brengt Nivea Body Oil in Lotion uit in drie verschillende geuren. Tijdens mijn unboxing van pakketjes, toonde ik deze producten al en een aantal van jullie waren heel benieuwd naar mijn mening hierover. Ik heb de lichaamsproducten ondertussen getest en mijn mening lees je in deze blogpost.

Nivea body oil in lotion

Nivea body oil in lotion

Nivea body oil in lotion

Wat is het?

Nivea Body Oil in Lotion is een verzorging van olie gecombineerd met een bodylotion met melktextuur. Ik verzorg mijn huid graag met een olie. Het vettig laagje dat olie achterlaat heb ik iets minder graag. Daarom kwam dit product uit. Het combineert de verzorging van olie, maar laat geen vettig laagje achter en trekt snel in de huid. Verder hydrateert het de huid 24u. Dit klinkt als het perfecte product om mijn huid te verzorgen.

In totaal zijn er drie geuren verkrijgbaar: Rose, Cherry Blossom en Cacao. Ik bespreek ze kort.

Nivea Body Oil in Lotion Rose & Argan Oil

Nivea body oil in lotion

De Rose variant van de Body Oil in Lotion van Nivea heeft een parfum van roos, maar heeft ook toetsen van amber, mandarijn, musk. Dit zorgt voor een super lekkere geur. Deze bloemengeur past goed bij de verzorgende eigenschappen van argan olie.

Nivea Body Oil in Lotion Cacao & Macadamia Oil 

Nivea body oil in lotion

Een geur met cacao, caramel, amandel met toetsen van rozen, lelie, orchidee en heliotroop. Verder bevat deze Body Oil in Lotion macadamia olie wat beschermende eigenschappen heeft.

Nivea Body Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil

Nivea body oil in lotion

In deze variant zit een cocktail van roos fruit, bergamot, amandelbloesem, kersenbloesems en iris. Ook zit er jojoba in en dit heeft kalmerende en versoepelende eigenschappen.

Hieronder zie je hoe de textuur is van dit product. Het ziet er uit al een bodymilk, maar toch voel je dat er olie in zit. Bij het aanbrengen merk ik meteen dat er olie in het product zit, maar dit trekt snel in. Na het aanbrengen voelt mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan.

Nivea body oil in lotion

Mijn favoriete geur? Nivea Body Oil in Lotion Rose!

Nivea body oil in lotion

Mijn mening

Tijdens de zomer besteed ik extra aandacht aan mijn lichaam en smeer ik het graag in met olie. Nivea heeft een goed product op de markt gebracht waarmee ik mijn lichaam kan verzorgen met olie, maar zonder het vettige resultaat. Ik ben fan!

Nivea Body Oil in Lotion kost €6,59 voor 400ml en is verkrijgbaar bij Kruidvat en bol.com

Liefs, Ellen

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen ter review, lees mijn disclaimer.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *