Nivea 3-in-1 Micellair Water

Er gaat geen dag voorbij zonder een micellair water te gebruiken. Het micellair water van Nivea trok mijn aandacht in de winkel en ik kocht het. Kan het mijn favoriete micellair water van Garnier verslaan? Kijk even mee!

Volgens mij is micellair water nog steeds een populair item onder velen. Het haalt heel gemakkelijk je make-up weg (zelf waterproof mascara!) en is makkelijk verkrijgbaar. Ik vind het vooral handig dat ik niet meer met olies aan de slag moet om de laatste restjes make-up weg te halen.

Nivea Essentials Sensitive 3 in 1 micellair water

Het micellair water van Nivea is geschikt voor de gevoelige huid. Het reinigt mild, verwijdert make-up en zuivert en hydrateert in één stap. Nadien hoef je zelf je gezicht niet meer af te spoelen. Bovendien zit er geen parfum, kleurstoffen en parabenen in.

Wat vind ik ervan?

Nivea heeft mij aardig verrast! Ik heb een redelijk droge huid met af en toe een puistje. Mijn huid kan snel rood worden als ik de verkeerde producten gebruik. Sommige reinigers zijn voor mijn huid veel te agressief. Gelukkig is dit niet het geval met het micellair water van Nivea. Het haalt heel makkelijk mijn make-up weg op een snelle manier. Daarna kan ik meteen aan de slag met de rest van mijn gezichtsverzorging.

Kan Nivea Garnier verslaan?

Ja en nee. Beide producten halen mijn make-up op een zachte manier weg, maar het micellair water van Garnier (€6,99 voor 400ml) is net iets goedkoper dan dat van Nivea (€5,99 voor 200ml). Verder vind ik het wel fijn dat in het water van Nivea geen parfum, kleurstoffen en parabenen zit. Mijn voorkeur gaat dan toch uit naar het micellair water van Garnier om dit voordeliger uitkomt.

Liefs, Ellen

 

4 reacties

  1. Hele fijne review, door de ingrediënten kan ik hem denk ik ook wel gebruiken. Ik heb nog geen micellair water geprobeerd, maar ik ben wel heel benieuwd!

  2. Klinkt prima! Zelf gebruik ik een oogmake-up remover van Nivea en die doet 't ook verrassend goed. Kan zeker concurreren met duurdere merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *