New in!

 

Afgelopen week was echt ontzettend druk! Zoals je misschien al wist werk ik bij C&A en dit zijn lange dagen. Na het werk kom ik thuis, eet ik en daarna ga ik slapen. Niet zo heel leuk, maar het is maar voor een maandje. Ik heb echt respect voor de mensen die dit elke dag doen. Onlangs plaatste ik een bestelling bij Boozyshop. In deze shop koop ik altijd mijn dag- / nachtcrème van Embryolisse, maar deze keer kocht ik een aantal producten die al een tijdje op mijn verlanglijst stonden. Kijk je mee om te zien welke producten ik kocht?

Aangezien ik al veel over de Tangle Teezer gelezen had, wou ik deze in mijn bezit hebben. Hij is wel redelijk prijzig voor een borstel, ongeveer vijftien euro, maar oké misschien is deze borstel beter dan de gratis borstels die je krijgt bij de aankoop van een shampoo. Want deze gebruik ik tot nu toe, haha! Deze borstel wou ik graag eens testen en zien of het helpt om knopen makkelijker uit te kammen. Ik ben benieuwd!

 

 

Ik heb nog geen bronzer in mijn bezit, daar moet verandering in komen natuurlijk! Tijdens mijn zoektocht door de site kwam ik op deze van Wet ’n Wild tegen. Ik heb nog nooit iets van dit merk gekocht, dus ik ben best benieuwd naar de kwaliteit van dit product. De prijs van deze Mega Glo Illuminating Powder was ongeveer 6 euro.

 

 

De reden waarom ik een bestelling plaatste was omwille van Sam’s Picks van Real Techniques. Ook over deze kwasten heb ik al veel goeds gelezen. Deze set sprak mij het meeste aan, omdat je veel kwasten voor een relatief lage prijs hebt. Dit was ongeveer 35 euro.

 

Naast mijn aankoopjes kreeg ik dit pincet gratis bij mijn bestelling. Leuk!

 

Van al mijn aankoopjes kunnen jullie binnenkort een review verwachten. Ik ben alvast super blij met deze aankoopjes want ze zijn een goede aanvulling van mijn stash ;). Naar welke producten ben jij benieuwd?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

34 reacties

  1. Leuke dingen heb je gekocht! Ben echt nieuwsgierig naar de Tangle Teezer, ik snap niet hoe een borstel zó geweldig kan zijn, haha! Ik wil ook graag die Real Techniques kwastenset maar de prijs houd me een beetje tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *