New in: Di & L’Occitane

 

Enkele dagen geleden ging ik met vriendinnen naar Brussel om te shoppen. Qua kleding heb ik niet veel gekocht, de collecties spraken mij niet zo aan. Ik kon niet met lege handen naar huis gaan en daarom bracht ik een bezoekje aan Di. Hier vond ik enkele leuke spulletjes. Ook kwam mijn zus terug van Parijs en ze had enkele cadeautjes voor mij gekocht. Deze laat ik vandaag aan jullie zien!

Ik was op zoek naar een (goedkope) witte nagellak, deze vond ik bij Di. Over het algemeen ben ik tevreden van de kwaliteit van Sinfulcolors, maar jullie kunnen nog een review verwachten over de nagellak. Ik geloof dat deze nagellak ongeveer 5 à 6 euro kostte.
Toen ik dit schattige pincet tegenkwam, moest ik het hebben! Misschien weet je het nog niet, maar ik ben dol op cupcakes maken en dit pincet kon ik niet laten liggen. Voor 2,50 euro nam ik het mee. Ben je trouwens benieuwd naar mijn zelfgemaakte cupcakes? Klik hier en hier voor een voorbeeldje :).
Als laatste kocht ik een mooie blush van The Balm in Di. Deze was ongeveer 15 euro. Ik wou al langer iets van The Balm en eindelijk kocht ik iets.
Van mijn zusje kreeg ik een lief cadeautje toen ze terugkwam van Parijs. Ik kreeg een handcrème en parfum van L’Occitane en uiteraard een sleutelhanger van de Eiffeltoren!

 

Ken jij The Balm?
Liefs, Ellen

30 reacties

 1. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben echt al lang op zoek naar een goede witte nagellak, dus ik ben erg benieuwd naar de review van dat lakje 🙂

 2. Leuke aankopen! Je pincet is echt heel schattig! Wat lief dat je zus een klein eiffeltorentje heeft gekocht! Zelf ben ik vorig jaar ook in Parijs geweest en het is daar zo mooi en indrukwekken! Vond je zus het ook leuk?

 3. Witte nagellak is 1 van the must-haves van de lente/zomer dus goed gekocht ;)!
  Ben jaloers op je the balm-aankoop.. dit merk wil ik echt al lang uitproberen!
  xo xo
  Leila van
  leopardxlipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *