Nars Radiant Creamy Concealer

Nars is mijn favoriete merk qua gezichtsmake-up. Ik heb al twee foundations van dit merk (Sheer Glow Foundation en Velvet Matt Skin Tint) en nu voeg ik daar Nars Radiant Creamy Concealer aan toe.

nars radiant creamy concealer (1 van 5)

Nars Radiant Creamy Concealer

Verpakking

nars radiant creamy concealer

nars radiant creamy concealer

Waarom ik toch niet zo tevreden met de nieuwe beautyproducten van Action https://www.ellenismyname.be/beauty/nieuwe-beautyproducten-van-apotek-organic-bij-action/

De producten van Nars zijn allemaal voorzien van een matte verpakking. Dit komt ook terug bij het dopsel van de concealer. Dit oogt mooi, maar hier zie je snel vuile vingers op wat ik een nadeel vind. De andere helft is doorzichtig en hier zie je de kleur van de concealer door. Verder is het een vloeibare concealer en bevat het een sponsapplicator.

Kleur

nars radiant creamy concealer

Er zijn in totaal zestien verschillende kleuren verkrijgbaar. Ontzettend veel. Ik ben zelf heel bleek en heb een roze ondertoon. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik niet snel een geschikte foundation of concealer vind. Bij Nars kan iedereen terecht voor de perfecte kleur en dat vind ik echt een pluspunt.

Ik kwam bij mijn zoektocht naar de juiste kleur uit op Vanilla. Dit is een bleke kleur met roze ondertoon en is perfect voor mij. Dit is de tweede lichtste kleur die verkrijgbaar is bij Nars.

nars radiant cream concealer

Textuur + swatch

nars radiant cream concealer

nars radiant creamy concealer

nars radiant creamy concealer

Zoals je hierboven op mijn hand ziet, heeft de concealer een dekkende structuur. De concealer is makkelijk verdeelbaar en zuinig. Hieronder zie je dat ik de concealer in een driekhoek onder mijn ogen aanbracht, maar dit doe ik tegenwoordig niet meer. Een heel klein beetje aanbrengen met de sponsapplicator onder beide ogen en met een beautyblender kan je het mooi vervagen en heb je aan dit beetje genoeg. Daardoor is de concealer erg zuinig.

Links draag ik geen make-up – Rechts draag ik foundation en bracht ik concealer aan

nars radiant cream concealer

Full face look

Tarte Lights Camera Lashes Mascara

nars radiant cream concealer

Mijn mening over Nars Radiant Creamy Concealer

Tegenwoordig breng ik een beetje concealer onder mijn ogen aan en rond mijn neus want hier heb ik last van rode plekken. Ik heb maar een klein beetje product nodig voor het gewenste effect en het blijft enorm lang zitten zonder in de lijntjes te kruipen (dit deed de concealer van bv. Catrice wel). Het is een dure concealer, maar ik wil geen andere meer. Voor een twingtigtal euro krijg je zoveel kwaliteit en hoef je je door de dag geen zorgen meer te maken of de concealer in de lijntjes zit of dat je moet afpoederen of… Het blijft allemaal perfect zitten zoals ik het wil en daarom is het voor mij de moeite waard om in te investeren.

Nars Radiant Creamy Concealer is verkrijgbaar bij Sephora en binnenkort bij De Bijenkorf en kost €28,00. 

Liefs, Ellen

11 reacties

  1. Eentje om te onthouden. Had er eerst eentje van Lancôme, maar ja, die zijn nog al duur. Nu eentje van Ritualen gekocht. Helaas niet voor herhaling vatbaar, hij brengt heel moeilijk aan. Dus misschien volgende keer deze eens proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *