Naked 3 Urban Decay

Naked 3 Urban Decay

Urban Decay heeft prachtige oogschaduw palettes, waaronder Naked 3. De Naked palettes van Urban Decay wil elke fan van neutrale oogschaduws wel hebben. Ik kocht Naked 3 en dit palette heeft vooral rozige tinten. Tijd om het oogschaduw palette eens van dichterbij te bekijken! 

Urban Decay Naked 3Naked 3 Urban Decay

Het oogschaduw palette heeft een blikken verpakking en voelt luxe aan. Helaas is de verpakking echt niet van goede kwaliteit… Ik bestelde het Naked 3 palette via de webshop van ICI Paris XL en de volgende dag had ik het al in huis. Toen ik mijn palette opendeed, zat er één oogschaduw los. Met wat geprutst kreeg ik het oogschaduwtje er terug in, maar dit zou echt niet mogen voor zo’n duur oogschaduw palette! Wanneer ik het palette opendoe, moet ik het extra voorzichtig opdoen want anders komt de oogschaduw terug los. Best wel jammer!

Naked 3 Urban Decay

Swatches Naked 3 Urban Decay

Naked 3 Urban Decay

Naked 3 bevat twaalf oogschaduw kleuren. Ook zit er een oogschaduw kwast in en deze heeft twee borsteltjes. Ik bespreek nu kort alle oogschaduw kleuren en de swatches!

Naked 3 Urban Decay

Naked 3 Urban Decay

 • Strange – mat wit
 • Dust – glanzend roos
 • Burnout – oudroze met een beetje glans
 • Limit – mat roos
 • Buzz – bruin/roos met glans
 • Trick – goud

Naked 3 Urban Decay

Naked 3 Urban Decay

 • Nooner – mat bruin/roos
 • Liar – taupe met glans
 • Factory – donkerbruin met glans
 • Mugshot – donkerbruin
 • Darkside – grijs/bruin
 • Blackheart – zwart met paarse glitters

Kwastje Naked 3 Urban Decay

Naked 3 Urban Decay

Verder zit in het doosje een dubbelzijdige borstel. Ik had over deze kwasten geen hoge verwachtingen, maar ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast ben! De platte oogschaduw kwast gebruik ik om oogschaduw op het bewegend ooglid aan te brengen. De andere kwast gebruik ik om te blenden. Met deze twee kwasten kan je eigenlijk een simpele ooglook maken. Als je op vakantie gaat, hoef je eigenlijk geen extra kwasten mee te nemen.

Ooglook Naked 3 Urban Decay

Ik ben absoluut geen expert in het creëren van ooglooks, maar vind het wel ontzettend leuk om te doen. Eerst bracht ik strange aan op het gehele ooglid. Dan bracht ik factory aan in de buitenste ooghoek. In mijn arcaedeboog bracht ik nooner aan. Op het bewegend ooglid bracht ik een combinatie van dust en burnout aan. Ik merkte bij het aanbrengen van de oogschaduws op dat de kleuren heel moeilijk overkomen. Van zodra ik de oogschaduws blend, zie je vrij weinig kleurverschil. Ik heb het palette al meerdere keren gebruikt, maar om de een of andere reden is er nog geen ooglook uitgekomen die ik elke dag zou kunnen dragen. Urban Decay is een duur merk en ik moet toegeven dat ik wat teleurgesteld ben…

Naked 3 Urban Decay

Naked 3 Urban Decay

Mijn mening over Urban Decay Naked 3

Naked 3 Urban Decay

De Naked Palettes kosten €51,90 per stuk. Voor deze prijs verwacht ik een palette met een goede verpakking en een goede pigmentatie van de oogschaduws. Naked 3 heeft mij teleurgesteld. Eerst de verpakking die niet goed in orde is en daarna de oogschaduws die niet goed uitkomen op mijn oogleden (en ja ik gebruik een oogschaduwbasis). Wanneer je voor het eerst de kleuren swatcht, lijkt alles in orde, maar eenmaal je het aanbrengt zie je weinig verschil tussen de verschillende kleuren. Nog steeds probeer ik een leuke look hiermee te maken, maar het wil maar niet lukken. Voor mij is Naked 3 geen topper en kan je voor die €51,90 betere oogschaduw palettes vinden.

Naked 3 is te koop bij ICI PARIS XL voor €51,90. 

Nu ben ik eigenlijk heel benieuwd of dit met alle Naked palettes is! Als jij ervaring hebt met de oogschaduw palettes van Urban Decay, laat dan zeker een reactie achter met jouw mening! Naked 2 staat trouwens op mijn wishlist! 

Liefs, Ellen

 

10 reacties

 1. Wat jammer zeg dat dit high-end product zo tegenvalt… Ik snap je teleurstelling over de verpakking ook, dat hoort niet bij een dergelijk product. Ik vind de look die je hebt gemaakt wel heel mooi staan, heel naturel. Maar ik snap wel dat je hogere verwachtingen had van de pigmentatie. Ik heb geen urban decay paletten, maar wel hele goede dupes van Makeup Revolution, die hebben echt goede pigmentatie en kosten maar een fractie van de prijs.

 2. Aaaah zo jammer dat hij bij jou tegenvalt! Ik heb de mijne nu iets meer dan een jaar en ik ben er ontzettend blij mee. Het lijkt ook wel alsof mijne beter gepigmenteerd is. Zonde ook dat er een oogschaduw los zat, voor dat geld verwacht je dat inderdaad niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *